Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,31 zł , zmiana od tamtej pory: -2,60%

Re: Jest super info!!!!!!

Zdzisiu bajokopisarzu to ja Ci wyjaśnię o czym nie masz bladego pojęcia... na giełdzie jestem od jej samego początku gdy notowane bylo 5 spółek i jeszcze o BSK nikt nie słyszał acha mam okolo 10k tego papiera tylko dla tego że przyjaciel mnie namówił na kupno i średnią 0,38 .. a teraz do rzeczy zakładamy że masz 800k akcji A NUE MASZ bo cala emisja to 15mln z tego dwóch akcjonariuszy ma 31% na FF zostaje 69% i jeżeli posiadałbyś 800k to twoj udział bylby powyżej 5% więc z obowiązku byłbyś ujety w akcjinariacie a nie FF ... KUMASZ DO TEDO MOMENTU ??? ...idziemy dalej.. TEORETYCZNIE MASZ700K.. piszę teoretycznie to musisz być akcjonariuszem który skupował te akcje po kursie przed scaleniem a wtedy Twoja średnią to sam sobie policz jak potrafisz i jesteś w tak głębokiej dupie że nawet emisja C nie zrekompensuje Ci strat .. wystarczy przeanalizować obroty przez ostatni rok i nawet średnio zorienowanemu wyjdzie że nie było żadnego inwestora który by jakiś większy pakiet nabył chyba że po kwocie 10x większej... ja tu czytam i wychodzi że jeszcze ktoś ma 700kczyli razem macie 1,6mln czyli ponad 10% całych udziałów i 15% FF ... TAK ŻE BAJKOPISARZU skręć nową bajere albo wróć do szkoły

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDTECH 11,52% 0,30 2025-09-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.