• Game over Autor: ~Inwestor [77.222.230.*]
    Wyczyścili akcja zamknięta!!! Patrzeć na środki e GBP ( FUNT)
  • Re: Game over Autor: ~TM81 [78.30.102.*]
    Zdjęcie spółki z giełdy nie odbywa się w taki sposób. Przecież tego nie można tak zostawić. Kernel już rok z giełdy próbuje zejść i nie może. A oni z dnia na dzień uciekają z GPW nie odkupując akcji. Na dzień dzisiejszy nie ma spółki i nie ma pieniędzy. W uśmiechniętej Polsce prawo działa tak jak rozumie je władza, aczkolwiek do KRLD jeszcze nam trochę brakuje. Nie można tego tak zostawić.
  • Re: Game over Autor: ~Andrzej [188.146.28.*]
    Co można zrobić? Propozycje?
  • Re: Game over Autor: ~Inwestor [77.222.230.*]
    Nic nie zrobimy . Trzeba się pogodzić ze strata i tyle.
    Czyli teraz w Polsce można wypuścić sobie emisję za 10zł. Zarobić, a potem zniknąć z giełdy płacąc podobno za akcje 10gr. I wszystko będzie legalnie. Bo teraz nie ma ani akcji ani pieniędzy. Jeżeli to nie jest złodziejstwo, to co nim jest. Trzeba pisać do KNF, a jeżeli się wypną to do Nawrockiego, Bosaka (sytuacja z Kernelem), żeby się przyjrzeli KNF.
    Sąd w Jersey tak postanowił !!!::(((
  • Re: Game over Autor: ~Wojtek [37.225.94.*]
    Ale dostaliście te grosze na serio bo ja sprawdzałem to nie miałem akcji ale kasy też nie bylo
    Zobacz w zakładce walutowej funt
    Nie ma nic. Są tylko złotówki. Nie ma też żadnego info o wpływie jakichkolwiek pieniędzy. Ja już napisałem do KNF.
    Nie było żadnych pieniędzy. Ani PLN ani Funty. Ja już napisałem do KNF dlaczego w Polsce pozwalają na okradanie inwestorów.
  • Re: Game over Autor: ~miszcz33 [89.250.198.*]
    to jest właśnie najciekawsze - wydymali nas i kumbaya - nic się nie stało!

Tak patrzę na rachunek i wychodzi na to, że te 12 groszy to nawet jako stratę mi nie liczy... a to znaczy, że od tych 12 groszy będę chyba jeszcze podatek zapłacić...

No kur... bez mydła!
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.