Ja ci przytoczę słowa byłego prezesa z WZA Z lipca 2020. " To jest moja spółka. Ja ją stworzyłem " Nie mogę podać żadnych innych okoliczności tej wypowiedzi.. A do mnie to niestety zbyt póżno dotarło.
To może chodzi Wam o podobne kwestie.
Kiedyś sam pisałem, że może to te same osoby założyły fundusz, ale to chyba wróżka by dała odpowiedź.
Może tak jest właśnie, że skupują pi taniości, dlatego tak zniechęca się do firmy, ma się takiego prezesa bo jest jakiś cel u sens w tym co robią.
Podanie że Wszystkich akcjonariuszy, to taki banał, jak prezydent ma być prezydentem Wszystkich Polaków, to pytanie Których Wszystkich?
Co do rozwoju spółki, to broniłem bo widzę że się rozwija.
Ale jeśli jest dużo osób które pracują aby zniechęcić do spółki, to wiele osób zniechęcą.
Wtedy rodzi się we mnie pytanie, czy wystarczająco dużo osób się ugnie i sprzeda, czy staną okoniem.
Jak to Kukulska śpiewała: "Nic nie może wiecznie trwać."...
W końcu jakaś merytoryczna odpowiedź. Jestem tego samego zdania , niestety. Gdyby ktoś z zarządu pojawiał się na walnym to można by było porozmawiać o pewne tematy wygarnąć. A tak znowu pojawi się pewnie pełnomocnik zrobi co trzeba i wszystkich oleją...
Rozwój spółki jest niezaprzeczalny, a można wręcz powiedzieć, że zapewne dla wielu ludzi godny podziwu. Z tego powodu wielu ludzi zapewne akcje kupiło, a wielu dokupiło. Taki rozwój powinien przynajmniej spowodować stabilizację kursu, a nawet powolny i systematyczny wzrost. Tymczasem tu jest zupełnie odwrotnie, czym lepsze raporty tym niżej jest kurs. Dziwi więc to, że zarząd spółki zupełnie na to nie reaguje, np. w postaci webinaru, czy nowej strategi. Kapitalizacja grupy jest o wiele niższa niż wycena IB i jaki jest powód takiej sytuacji i braku reakcji ze strony zarządu? Tu nie trzeba i nie należy słuchać osób zniechęcających, ale wystarczy kupić akcje i potrzymać kilka miejscy, a to zupełnie wystarczy.
Onlybio Life Dziś wydarzyło się coś wyjątkowego. Z dumą ogłaszamy premierę naszej nowej linii, stworzonej we współpracy z marką @invisibobble twórcą gumek, sprężynek, które zrewolucjonizowały
stylizacje włosów na całym świecie.
Efektem tej współpracy jest linia produktów: Onlybio x invisibobble
– kompletna gama wegańskich kosmetyków do pielęgnacji włosów, która ułatwia rozczesywanie,
nadaje blasku i ujarzmia puszenie. To przełomowy moment w świecie pielęgnacji włosów – po raz pierwszy w historii dwie marki specjalizujące się w trosce o włosy połączyły siły , by stworzy coś naprawdę unikalnego. To także międzynarodowa
współpraca, która wyznacza nowy kierunek w branży. Info z istagram. Rozwój jest, współpraca jest, a tu dalej na czerwono. Nic kompletnie nic z tego nie rozumiem.