• Bez euforii Autor: ~Bgd [46.112.88.*]
    Nie po to ktoś wystawia na K taki pakiet żeby kupić. Chce sprzedać, to co wcześniej kupił
  • Re: Bez euforii Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Czemu już nie podpisujesz się jako Zdzisław? :(
  • Re: Bez euforii Autor: ~Bgd [46.112.88.*]
    IP faktycznie podobne, ale nie trafiłeś chłopcze. TKO bardzo mi się podoba, ale to jest tylko taka gra. Mam całkiem zacny pakiet i chyba go puszczę zaraz po otwarciu, bo potem prawdopodobnie lawina, a odkupię po zamknięciu luki. Tak to widzę i tyle. Nie musisz synku przepraszać
  • Re: Bez euforii Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    To jak ja jutro będę chciał sprzedać, to mam ustawić kupno? Czy jak bo się pogubiłem.
  • Re: Bez euforii Autor: ~Kar [89.64.25.*]
    Zdzisław pisze bzdury. Nie słuchaj. Nie da się ustawić kupna aby sprzedać. Przecież to absurd.
    Widzę, że tu sama młodzież, która chce szybko i dużo:-) Absurd mówisz? A można np. wystawić na S pół miliona papierów ukrytych lub podzielić na transze i jednocześnie wystawić bloka na K np. 300tys? Drobni widzą dużego na K i szybko zbierają coraz wyżej. Blok znika, papier sprzedany, a drobni wiszą. Można? Schemat stary jak giełda i wciąż działa, bo ciągle są następni, którzy uważają, że to absurd. Jutro wysokie otwarcie, a potem...?
    Ile masz Zdzisław od posta?
  • Re: Bez euforii Autor: ~dziubek291 [91.214.0.*]
    Zdzisław to hurtownik
  • Re: Bez euforii Autor: ~Zdzisław [46.112.66.*]
    Więcej niż wy za akcje
    Buhaha Buhaha Buhaha
    Przygotujcie się lepiej na 12gr później scalenie akcji po emisji:):):):)
    Ile masz lat synku? Pozwalać nieletnim na zabawę na GPW to jest dla mnie absurd
  • Re: Bez euforii Autor: ~Szwagier [93.159.42.*]
    Spółka krzak generująca straty i z marnymi przychodami, więc i tak też jest ta spółka rozgrywana a ulicy wciska się mgliste umowy bez żadnych kwot i bajeczki o przejęciach. Tymczasem ulica ma zrobić objęcie 60 miliona nowego papieru i dać spółce piniondz Spółka dostaje hajs za który chce przejąć bieda spółki powiązane z prezesem, a ulica zostaje z nic nie wartym kwitem i pięknymi bajeczkami, a prezes z kasą na koncie i ekstra wynagrodzeniem w kolejnej spółce ;). A jak przy okazji uda się podbić kurs i wcisnąć jeszcze ulicy jeszcze więcej papieru, to jeszcze lepiej. Takie to już uroki NC.

Spółka działa pod adresem wirtualnego biura, generuje kwartalnie 100k przychodów, ma pół miliona straty, i prawie wszystko idzie na wynagrodzenia - obecna wycena to i tak już balon, a tu się niektórym marzy 30gr czy złotówka za akcję, przy 30gr za akcję mamy kapitalizację na absurdalnym poziomie 20mln, przy spółce która +/- generuje 30k przychodu miesięcznie i nie ma żadnego know how, assetów, czy konkretnych umów.... Przy złotówce mamy kap 70 baniek :D Dziękuje pozdrawiam.

Cały czas im tłumaczę że spółka ma fajny adres firmowy!!!!! Śmiech na sali niech każdy sobie sprawdzi albo pojedzie pod adres!!!!!
    To co Ty tutaj jeszcze robisz? Siedź na forum perspektywicznej spółki.
    Ostrzegam ludzi żeby nie stracili kasy jak ja!!!!! Więc napewno pismo pójdzie do KNF
    Co zrobili wczoraj kurs odniesienia 34gr więc sesja powinna pokazywać to samo dziś
    A nie 0.148gr
    Screen shoty porobione więc pismo pójdzie!!!!!
    Ty też jesteś niezły bystrzak:-)
  • Re: Bez euforii Autor: ~Hmm [83.7.77.*]
    Specjalnie zawiesili zeby handlu nie bylo, obejma akcje Leszcze i zaraz wycofa się kupno a kurs poleci na mor...
  • Re: Bez euforii Autor: ~Zdzisław [46.112.84.*]
    Szanse należą się każdemu bez wałów!!!!!! A tutaj wałki kręcą ostro tak samo jak fundacja Nowak parodia!!!!! Akcje dostali po 10gr
[x]
MEDTECH 1,96% 0,26 2025-09-19 15:03:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.