Widzisz co się dzieje z papierem. Kurs nawet 30 nie może dobrze przebić. Poziom 34 to dobra perspektywa ale nie w tym roku. Obecnie Spółka zwalnia pracowników co przełoży się na niższą stratę w 2025. Pierwszy, drugi kwartał 2026 może być chwilowe odbicie ale czy aż na 34 to tego nie wiem. Dodam, że nie jestem ekspertem tylko obserwuję rynek.
Jak dobrze poczytasz wątki na forum to znajdziesz eksperckie opinie w zakresie 22- 80 zł więc znajdziesz coś dla siebie. Jeśli chcesz zainwestować to postaw na DaraWalk lub KRUKa. W kursie tych walorów znajdziesz obietnice realizowane przez Zarządy spółek. Na RYVU odnajdziesz tylko zapowiedzi obietnic.
Jestem mocno wq.ny bo kupiłem akcje po tym jak sprzedałem cdprojekt po 254 w celu dorobienia kilkunastu procen i odkupienia cdprojekt po 220 29maja o czym pisałem kilka tygodni temu. Kurs obu spółek spadł ale nie zastosowałem się do własnego pierrotego planu i zamiast odkupić cdprojekt po 220 lub nawet 215 dokupiłem po 240. Z innego kapitału. Tu zostanę jeszcze trochę bo nie lubię zamykać pozycji ze stratą szczególnie ze mimo tego co piszesz wsparcie na 29.xx jest dość mocne wychodzenie teraz po 30 mija się z celem. Swoją drogą ciekawa manipulacja kursem również na cdprojekt poczekali wiedząc ze kurs spadnie 29 do wczoraj z prezentacją gameplay. Ale wiadomo ze znajomi królika musza zarobić najwięcej. Sorry ze pisze na forum o innej spółce ale to dopełnia temat
Czerwone łapki mi latają bardziej nie lubię czerwieni w portfelu akcji. Pan miałem dobry
1. Sprzedać cdprojekt po 254 w maju na gorce - udało się
2. Poczekać do 29.05 na dołek po wynikach o czym pisałem parę tygodni temu a w miedzy czasie dorobić parę procen na podobno super spółce z reko na 54. I tu nie wyszło.
Fakt akcje cdprojekt ładnie spadły nawet do 215 ale zamiast z bólem d. Sprzedać ze stratą ryvu i kupić zgodnie z planem cdprojekt. Czekałem na odbicie tu. Na swoją obronę mam tylko że zaskoczyli mnie z tym trialem pod który uroslo juz 10% i to ze tu poziom wsparcia na 29 z groszem jest dosyć mocny. Wszedłem z innym kapitałem na cdprojekt i juz mam 5% a ryvu dam czas do 12.06 o ile wsparcie na 29 wytrzyma.
Nie piszcie tego na cd forum ale ta podbitka pewnie skonczy się korektą przy 257 moze 270 zobaczymy stop losty mam ustawione.
Sorry ze pisze o innej spółce ale zauważyłem manipulacje informacjiami tu reko 54 na LPP 23000 na RBW 200 dziwnie zbiegło się w czasie z ABB i wychodzeniem insiderow. Ale wiadomo znajomi królika muszą zarobić najwiecej. Ciekawe czy puszcza ten komentarz