Czerwone łapki mi latają bardziej nie lubię czerwieni w portfelu akcji. Pan miałem dobry
1. Sprzedać cdprojekt po 254 w maju na gorce - udało się
2. Poczekać do 29.05 na dołek po wynikach o czym pisałem parę tygodni temu a w miedzy czasie dorobić parę procen na podobno super spółce z reko na 54. I tu nie wyszło.
Fakt akcje cdprojekt ładnie spadły nawet do 215 ale zamiast z bólem d. Sprzedać ze stratą ryvu i kupić zgodnie z planem cdprojekt. Czekałem na odbicie tu. Na swoją obronę mam tylko że zaskoczyli mnie z tym trialem pod który uroslo juz 10% i to ze tu poziom wsparcia na 29 z groszem jest dosyć mocny. Wszedłem z innym kapitałem na cdprojekt i juz mam 5% a ryvu dam czas do 12.06 o ile wsparcie na 29 wytrzyma.
Nie piszcie tego na cd forum ale ta podbitka pewnie skonczy się korektą przy 257 moze 270 zobaczymy stop losty mam ustawione.
Sorry ze pisze o innej spółce ale zauważyłem manipulacje informacjiami tu reko 54 na LPP 23000 na RBW 200 dziwnie zbiegło się w czasie z ABB i wychodzeniem insiderow. Ale wiadomo znajomi królika muszą zarobić najwiecej. Ciekawe czy puszcza ten komentarz