Co za chłop. Już od dawna były to pisane dlatego chińczycy szykują nowego rynku gdzie jest zapotrzebowanie. A Europa dopiero się budzi że potrzeba sporo tego.
Aleksander dla tego oni czym prędzej chcą przenieść to co zrobią poprzez T2P na rynek UE i dla tego jest ten wzrost kursu o 300% czy tak trudno to zrozumieć. Aleksander z pewnością cos tu sprzedadzą i uspokój się zmień tylko pieluchę i spokojnie poczekaj
To tylko potwierdza że chińczycy uciekają ze swojego kraju z tym biznesem poprzez takie spółki jak nasza do Europy, gdzie jeszcze długo będą sprzedawać swój towar. Dlatego tak szybko nas przejmują. Jutro może być ponowny atak na 70 -80 gr, czy przełamią to ?
Bez infa nie pojedzie, jutro to 50gr ciezko bedzie utrzymac a gdzie do 0,70-1zl? Ciekawe bo do walnego bylo 40gr i piesn o Chińczykach a teraz oni chca zawojowacć Europe termo2power - - COREY EUROPE i malo kto to kupuje. Powinni wyciągnąć kurs na zloty i wyzej i niech sie martwia bezakcyjni a tak to wyglada nijak jak na takie perspektywy. Ale co ja tam wiem z kilkoma akcjami.
Zamiast łamać złotówki to klepią groszówki bo im się chińczyk nie podoba. A Chinczyki swoje robią po cichu. Mam nadzieję że i akcje kupili lub kupią od niewiernych i będą chcieli i na nich zarobić.
Szukam nie dziury, ale uzasadnienia do takiego wzrostu. No owszem, jest dwóch Chińczyków - ale czy są oni związani z Coreyem ? Chińczyków jest pół planety prawie, takich z kompetencjami to pewnie kilka milionów. Da się znaleźć dwóch - a jeden to chyba emeryt. Można też pomóc w targach i się na tym podczepieniu uwiarygodnić. Ale to wciąż pisanie bajki - fakt że bardziej wyrafinowane niż do tej pory. Temu prezesowi nie ufam za grosz - a on wciąż to firmuje :(