Daro miałem więźc na lawecie ale baner dla Fąfary nie ma jak przyczepić a nie chce mieć problemów no s 7 jadę z Radomia ale nazwa tej fury będzie na banerze
Zobaczyć Pepcia na proteście-bezcenne!!! Bądżmy wreszcie jedną zgraną druzyną akcjonariuszy Energi,chociaż,a wiele spraw mamy różne zdanie,to na Enerdze cel mamy współny,jedziemy na jednym wózku,powinniśmy działać wspólnie bo tylko tak,Fąfara zrozumie,ze nie pozwolimy się rozegrać.Każdy kto moze jechać do Płocka,jechać powinien,kto,z róznych powodów przyjechać w czwartek do Płocka nie może,powinien wpłacić chociaz koszty takiej wyprawy i w ten sposób wspierać tych którymsię chce,którzy walczą w naszym współnym interesie.Ja juz wplaciłem,innych też zachęcam do wsparcia działań GG,p.Trzcińskiego,pokażmy,że nie ma naszej zgody na kontynuację zlodziejstwa poprzedników Konkrety niżej https://przeciwnaduzyciom.pl/
może Fąfara, niech zrobi to,co niby chciał,ale nie zrobił Obajtek,mimo,że czasu było ponad miarę,rządził Orlenem jeszcze 4 lata od tych lichwiarskich wezwań na Energę
ok,tylko jak można ludziom zgromadzonym w tej sali wciskać ciemnotę,że planował pozostały ff Energi wymienić parytetem(pomijam jakim) na akcje Orlenu,gdy mial po wchłonięciu Lotosu i pgnig(22')jeszcze 2 lata swoich rządów by to zrobić,a jednak nie zrobił-obłuda i tępa propaganda nic więcej
w czwartek,na pikiecie,wykrzycz to Fąfarze -masz prawo,np./Energa w Orlenie tylko po uczciwej cenie/dość już tego odwlekania,pomiatania nami,wystarczy ruszyć .....(tyłek) lub wesprzeć tych,którzy to robią również w naszym interesie,GG stwarza warunki do wszelkich działań we wspólnej sprawie-wystarczy chcieć się zaangażować
może jakieś pomysły,na hasła/okrzyki "pikietowe"np. PREZESIE FĄFARA, NIE BĄDŻ PAN "FUJARA" CO DALEJ Z ENERGĄ? POWEDZ NAM TO ZARAZ!!! -wierzę w naszą kreatywność,bez wulgaryzmów;-)
"koledzy z Podlasia" są maluczccy i nic nie znaczacy przy "koledze z Łodzkiego",ale co do reszty zgoda,to Nasz wspólny interes i powinniśmy byc jak jedna drużyna akcjonariuszy Energi,wspierać działania GG,kto, jak potrafi,dlatego kolejny wierszyk PREZESIE FĄFARA MIAŁO BYĆ SZYBKO,SZYBKO I UCIWIE MINĄŁ ROK NADAL JEST NIEGODZIWIE
taka ciekawostka,mamy 3.VI a raportów rocznych spólek córek Energi na portalu finansowym jak nie było,tak nie ma,w ubigłym roku zaczęły się pojawiać z końcem marca-ciekawe jaki jest powód?
to prawda.liczyłem,ze będzie normalniej, zawiodłem się, ale czy to oznacza,że nic się nie uda,ze nic nie warto?nie,wprost przeciwnie,oznacza,że należy walczyć o swoje ze zdwojoną siłą szczególnie,że jest nas tysiąc,czy dwa tysiące akcjonariuszy
GPW wiąże się z polityką jak wielokrotnie pisałem . Wygrał Nawrocki i nikt przytomny nie zaryzykuje wezwania na Energę za jak to piszecie godną kasę ponad znaczny kurs na GPW . W razie paki nie ma pleców czyli ułaskawienia. Tym bardziej że do tej pory się z tym nie palili . Tylko Donek może coś z tym zrobić ale to nie jego interes
Mam niestety takie same zdanie jak widelec. 1,5 roku od wyborów minęło a oni nic nie zrobili w naszej sprawie choć mogli, kompletnie nic oprócz nieodwoływania się od wyroku.98 Brak deklaracji co do przyszłości, brak wezwań a mogło by ich być kilka po 15, 18, 21, 25 i nawet 30 za jakiś czas aż nie skupią 95 lub więcej a każdy sprzedaje po ile chce i tak podnoszą kurs, brak skupu akcji z GPW, brak konkretów na temat tej pseudo operacjonalizacja, brak wiedź na temat nowej strategi Energa o której mówił Karnowski, brak żetelnego kontaktu z akcjonariuszami, brak równego traktowania akcjonariuszy Orlenu i Energi i naprawdę skończcie gadać że to wina poprzedników bo w 1,5 roku mogli wiele naprawić a nie zrobili nic!!!! Kolalicja leni
To NIE wynika tylko z lenistwa i braku fachowości . Przede wszystkim z traktowania akcjonariuszy co pokazała pani przynosząc do DPS worek ziemniaków - POGARDA
Jak nic nie robią? Obsadzili przecież swoimi ludźmi stanowiska, byle się nachapac do końca swojej kadencji, nowa władza przecież ich wyrzuci potem, reszta to tylko gra pozorów - przecież muszą udawać że coś robią
Widzę Pepciu, że się mocno uaktywniłeś po przegranych wyborach. Nic dziwnego, że zarządy nic nie robią skoro GrypaGdańska skupuje akcje tak by nie podnieść kursu. Gra na zniechęcenie. Ma umowę z Orlenem. GrypoGdańska już niewiele czasu wam zostało do parlamentarnych, dupa wam się pali a towaru dużo nie ma i na złość nikt nie oddaje :)))