• Dobre wyniki Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Wzrost przychodów i zysk. Najwięcej zysku z ATREMu ale i inne segmenty są na dobrym plusie. Nie zawiodłem się w 1. kwartale.
  • Re: Dobre wyniki Autor: ~ObserwatorR [37.47.247.*]
    Na wza też się nie zawiodłeś? Jak pięknie został pokazany w głosowaniu zamęt w spółce?
  • Re: Dobre wyniki Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Niestety głosowanie nie było jednomyślne a 14.5k wynagrodzenia ? - zarobią, zarobią:) mam ten papier i dobrze mi z tym
  • Re: Dobre wyniki Autor: michalzkruszyna [83.0.218.*]
    Dokładnie. Najsłabszym punktem tej spółki jest prezes. Młody się stara, ale widać,że nie wiele może. Stary mógłby już dać sobie spokój. Dobrze, że jest oszczędny, to nie zdejmą spółki z parkietu. Okazję mieli.
    Do 4 zł kursu, to tu jest jak za darmo, ja mam 26000sz po 2,05zł i mi wystarczy. Życzę im powodzenia, ale z tym prezesem to tu różne cuda mogą jeszcze być.
    Dla tych co nie byli na walnym: Atrem - super, hotele - super, PJP - ok, CDI - dobre perspektówy (1700 mieszkań do wybudowania w Bydgosdzczy w kolejne 10lat + realna szansa wyjścia na inne rynki), Projprzem budownictwo - powiedzmy "neutralnie".

• Re: Dobre wyniki Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Dobra średnia. Moja niestety trochę wyżej. Skoro spółka jest na parkiecie, to wycena będzie rosnąć... podobnie jak ATREM.
  • Re: Dobre wyniki Autor: michalzkruszyna [83.0.218.*]
    Jeszcze teraz wezwanie na PJP w żenującej cenie. Cały wysiłek, jaki wkładają w budowę wizerunku transparentnej spółki, prymusa w komunikacji z mniejszościowymi, jak krew w piach.
  • Re: Dobre wyniki Autor: ~Pszczelasz [37.225.88.*]
    Kurs PJP +10%. Kombinują, żeby dywidendy nie płacić:)
[x]
IMMOBILE -1,94% 3,04 2025-11-07 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.