Mam Ipopeme od 2 tygodni w swoim portfelu oprócz tego mam jeszcze Ponara.
Właśnie 2 tygodnie temu zadebiutowałem na giełdzie.
Jak Ponar tak i Ipopema w dół od momentu zakupu.
Jak myslicie kiedy zacznie ta Ipopemar rosnąć, czy może po wynikach?
Hmm.. wyniki rozczarowujace, mocno rozczarowujace...
Przyznam, ze nie spodziewalem sie tego. Ciesze sie, ze wyszedlem z tego papiera.
Gepeto - nadal trzymasz? Czekasz na 8.50 :> Pozdrawiam
troche obracałem tym papierem rzecz jasna wiec moge sobie pozwolić na lekki spadek, a wyniki dla takiej społki nie są złe i chyba nie wiesz co mówisz! ale naganiasz rozumiem...
masz na interii i onecie, ale przyznam, że fajna jazda jest na kwicie, bo przynajmniej widać ruch. Ostatnio było strasznie nudno, a tu prosze dzisiaj takie rzeczy! wyniki są gorsze niż w zeszłym roku, ale to w przypadku takiej firmy kwestia kilku transakcji, a to sie może zmienić diametralnie w ciągu miesiąca!
Jasne, ja nie wiem co mowie - juz ktorys raz to powtarzasz.
Poprostu spolka jest przewartosciowana i tyle. I to mowilem jak byla po 8 zl teraz jest po 7 zl i powoli zbliza sie do realnej wartosci.
Jak byla korekta - Ipopema spadala. Jak rynek rosl - Ipopema spadala. Jak spada 10 %, to piszesz, ze wreszcie zaczal sie ruch. Kolego, nadal uwazasz, ze nie wiem co mowie? Wszystko mowilo, ze bedzie spadac, tylko niepoprawny naganiacz na wzrosty mogl przy 8 zl mowic, ze to poczatek.
Znasz zarzad Ipopemy - swietnie, ale nie pomoglo to spolce. Obecne wyniki sa tragiczne. A ze moze to odrobic w miesiac: mozliwe, ale czemu nie odrobila? Moze w przyszlym kwartale tez nie odrobi? Mozna sobie gdybac. Ja sie na dzien dzisiejszy wypisuje z tego papieru. Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam serdecznie :)
co Ty sie tak podniecasz spółką której nie masz Panie BB? przytoczę Ci kilka faktów, bo mnie irytujesz! dokladnie wtedy gdy mówiłeś że bedzie po 6.50 to skończyła tydzień po 8.50! po miesiącu się odzywasz i mądrkujesz! Jest normalną rzeczą, ze kwit się skorekcil na słabym rynku. inne walory tak samo dostały po dupie! jesli spadnie do 6zeta to jest szansa dokupić, bo walor jest dlugoterminowy i tyle! pozdro
no niestety korekta na całym rynku, a wyniki dla niektórych słabiutkie! widać jednak, że przetasowanie w się przyda! wielu bierze akcyjki pod dywidende, a teraz cena jest git!
no dzisiaj jacyś ciulacze zbierają, ale przyznam szczerze to troche mnie rozczarowała ta spółka. gdybym nie pohandlował tymi kwitami to byłbym teraz na zero, ale pare złoty wpadło jak się wybiła na 8. nikt sie nie ujawnia z w sumie spore były ruchy na walorze! no zobaczymy, ale na teraz jest tak sobie!