....do tych Madrych _ ostrzegajacych Nieswiadomych. Dzisiaj przy stosunkowo spokojnych obrotach _ bez " z wo.. do wo.." caly czas blokowane sa wzrosty . Wystawiane sa pakiety po 23 tys ostatnio 63 tys akcji. Wiec czy ci,ktorzy to robia chca tanio sprzedawac czy tez chca tanio dokupowac ?
Dnia 2025-05-22 o godz. 10:14 ~INWESTOR napisał(a): > Bylem tutaj aktywny dosyc dlugo. Wczoraj sprzedalem wiekszosc akcji / 1,16 zl. / . Teraz mam ciekawsze tematy. Tutaj bede dokupowal w innym momencie. Nie chce ciagle patrzec na blokowanie ceny i inne "przyjemnosci ". Ta silna grupa jest tutaj wyjatkowo przyjemna. RAFAKO ma bardzo duzy potencjal wzrostowy. Bardzo zabawna jest grupa, ktora caly czas "obrzydza" te akcje. Mozna zapytac _ dlaczego ONI tutaj sa _ codziennie po kilka razy.
To w takim razie po co wróciłeś po 7-dmiu dniach? Trzeba było zostać na tych "ciekawszych tematach" niż wracać tutaj po tygodniu i się męczyć.
Ja podziwiam Alibabe za jedno _ On w dzien i w nocy ma na forum dyzyry, z kazdym wchodzi w polemike. On chyba nie musi inwestowac , taki dyzur to napewno intratne zajecie.
Tak spółdzielco, wiś godnie na swoim haku i się dziw. Naprawdę wielkie zdziwko, że firma w prawomocnej upadłości likwidacyjnej, która za 7 tygodni wyleci z GPW, którą zarządza Syndyk, która pozrywała wszystkie kontrakty i zamówienia, więc dochodów już żadnych mieć nie będzie, która zlikwidowała całą produkcję i zwolniła 700 pracowników, która ma ponad 1.5 mld długu, że taka perełka nie chce iść w górę?! No to naprawdę, to musi być jakiś spisek i tajemne złe moce...
Kilkanascie podmiotow posiada pakiety akcji RAFAKO , warte miliony zl, co najmniej kilkudziesieciu inwestorow tez ma duze kwoty ulokowane i ONI sa na tyle tepi, ze nie sluchaja rad ALIB. i kilku innych. Ten ALIB. jest moze z Caritasu , ze w dzien i w nocy ostrzega innych. BEZINTERESOWNIE !!
Do chciwych, pazernych ludzi, do nie myślących ludzi, którzy przeczą faktom i zaklinają rzeczywistość to nie dotrze, spółdzielcom naganiaczy na wzrosty te posty też nie na rękę, ale może ludziom początkującym zapali się czerwona lampka. A Wy spółdzielcy nie obłowicie się na nieświadomych inwestorach-amatorach.
Także ja jestem tu po to, abyście Wy naganiacze nie zarobili, a raczej wyłudzili, bezkrytycznych naiwniaków mi nie szkoda, komuś może te posty uświadomią w co się chce wpakować, a poza tym czekam na widowisko odwrotu tutaj.
Kot jestem na giełdzie od początku. Mój koleg który dziś jest jednym z czołowych analityków już 90 latach skomentował emocjonalne wywody nadzego kolegi.,Taki jesteś mądry a ciagle nie wiesz, ze nie da się manipulować w ten sposób kursem?
Odpowiedz spółdzielców na banalne pytanie, w jakim celu ktoś kto nie ma akcji i jest pewny, ze spółka zniknie codziennie pisze o niej dziesiątki postów angażując się emocjonalnie
Dnia 2025-05-30 o godz. 11:22 ~INWESTOR napisał(a): > Kilkanascie podmiotow posiada pakiety akcji RAFAKO , warte miliony zl, co najmniej kilkudziesieciu inwestorow tez ma duze kwoty ulokowane i ONI sa na tyle tepi, ze nie sluchaja rad ALIB. i kilku innych. Ten ALIB. jest moze z Caritasu , ze w dzien i w nocy ostrzega innych. BEZINTERESOWNIE !!
Kilkanaście podmiotów posiada pakiety akcji Rafako? Weź je jeszcze powymieniaj, z wypisaniem oczywiście nazwy podmiotu i ile akcji tutaj posiada :-) I ja nie przypominam sobie żebym udzielał tutaj komuś jakiś rad. Moja działalność ogranicza się do wyjaśniania wpisów demagogów forumowych i rozbijaniu ich bezsensownej argumentacji. Ja podpieram się Prawem Upadłościowym oraz informacjami medialnymi i ESPI które pewne rzeczy mówią tutaj wprost.
Ty z dobrego serca kilka godzin dzienne poswiecasz na ostrzeganie. Podziwiam. Nieslusznie nobilitujesz mnie piszac , ze jestem w spoldzielni. Nigdy nie malem szczescia byc w grupie , ktora w nahalny sposob jezdzi z cena raz w jedna , raz wdruga stnone i dobrze na tym zarabia. Zawsze cho.... mnie brala na takie dzialania i wiele razy wzywalem KNF do interwencji .
Korzystam z prawa do swobodnej wypowiedzi, wariuje na swój sposób i tyle. Co ma do rzeczy jaką kieruje mną motywacja? O to samo mogę się zapytać Ciebie: Po co poświęcasz tutaj na forum swój czas? siedzisz z dobroci serca, przedstawiając przyszłość spółki w różowych barwach, zachęcając tym samym innych do inwestowania aby mogli tutaj razem z Tobą super zarobić? taki z Ciebie filantrop?
Ja nie trace czasu, caly czas mam KILKA spolek i codziennie robie kilka ruchow. Nikogo nie zachecam do kupna. Czasem krytykuje takich, ktorzy o dobrych akcjach pisza, ze to smieci. Oni sa tak " sprytni " , ze obrzydzaja akcje liczac, ze tanio kupia. Ostatnio byli tacy na EUCO piszac o setkach mln dlugow. Obecnie Euco od ceny okolo 2,0 zl doszla cena dzisiaj do .... 8,0 zl. Takie to sa smieci. Na szczescie jestem tam niezle zaangazowany. Dyskysje z Toba uwazam za zakonczona. RAFAKO to dla mnie maly margines.
Ale jak to "za zakończoną" ?! Pisałeś coś jeszcze że kilkanaście podmiotów posiada pakiety akcji Rafako. Miałeś je powymieniać, z wypisaniem nazwy tych podmiotów i ile akcji Rafako każdy z nich posiada?
Manipulują kursem, manipulują informacjami - kto ma lewy pieniądz niech czeka… 15 maja miało być piękne info a dziś koniec maja i ciągle cisza. Kto chce pomarzyć niech czyta te wypociny analityków od 7 boleści. Kilka lat temu słuchałem ich na JSW….