• cokolwiek napiszę aby nie było Autor: ~POWERMEDIA [83.15.33.*]
    zainteresowanie zerowe i tyle.
    To jest pierwszy wpis od 25 sierpnia br
  • Re: cokolwiek napiszę aby nie było Autor: ~Dudziarz [80.48.187.*]
    Druga pseudo spółeczka w którą wdepnąłem. Kur.. i jeszcze ten glut PGN, chyba pijany byłem.
  • Re: cokolwiek napiszę aby nie było Autor: ~rzr [83.16.100.*]
    spokojnie, z doświadczenia wiem, ze cierpliwość popłaca:) Traci się tylko koszty utraconych możliwości inwestowania gdzie indziej (czyli czas), ale nikt nie da gwarancji, ze tam nie byłoby spadków. Tutaj aktualnie kurs odbija sie w kanale, ale za którymś razem w końcu z niego wyskoczy.
    Bono animo es!
  • Re: cokolwiek napiszę aby nie było Autor: lew191 [84.10.64.*]
    Kurs wyskoczy ! Dobre. Prędzej wy z papci wyskoczycie niż tu coś się ruszy. Ci kombinatorzy ze spółki , co mieli sprzedać - już sprzedali w wezwaniu. Teraz mają was głęboko w d.pie. A po zapoznaniu się z wynikami półrocznymi zapewne przeklniecie dzień , w którym przyszło wam do łba wwalić środki w tę ruinę. Przecież oni jeszcze jadą tylko na pieniądzach jeszcze z emisji , g.wno zarabiają.
    Spodziewam się niestety, że rychło zostaną wykończeni przez konkurencję - grube rekiny informatyczne. Prawdopodobnie zostaniecie udupieni.
  • Re: cokolwiek napiszę aby nie było Autor: lew191 [84.10.64.*]
    Chyba jestem prorokiem , bo co do tego można dziś , po publikacji wyników , dodać ?
    Przychody beznadziejne, wynik operacyjny też, wielka strata netto, aktywa i kapitał własny topnieją jak lód wiosną.
    W dodatku na giełdzie spółka przewartościowana , jak gdyby magazynowała zapasy złota. Spodziewam się ostrego zjazdu , wątpię czy są poważniejsze szanse odmiany tego stanu rzeczy.
[x]
IFIRMA 0,99% 30,50 2025-10-02 15:49:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.