Najważniejsze, że firmie kasy przybywa anie ubywa. AI walcuje firmy z branży informatycznej i sporo informatyków traci pracę. Firmy gaming-owe na tym zyskają, bo na rynku przybędzie dobrych informatyków bez wygórowanych żądań.
Ale ja pytam właśnie w jaki sposób tej kasy przybywa skoro w rachunku przepływów pieniężnych widzimy, że całkowite saldo przepływów pieniężnych jest ujemne. RZiS, Bilans oraz Rachunek Przepływów Pieniężnych nie chodzą ze sobą.
Może właśnie te szczuplejące znacząco zobowiązania robią kasę na koncie.. Inaczej na niezawodową świadomość pozostałby błąd w raporcie. W każdym razie od 2025r. ruszyły sprzedaże dodatkowe, co tylko może polepszać sytuacje.
Tak umiemy to wyltumaczyc. Leszczyńscy od poczatku swojego istnienia falszowali zarowno faktury, jak i raporty. Na SimFabric rewident nie chce podpisywac tego syfu. Bywalo tak, ze raportowali 500 000 przychodu i 1 500 000 zł zysku. Ostrzegałem. Polecam forum SimFabric.
Nie? Odsyłam do dziennika ESPI spółki matki SimFabric, gdzie zarząd dostał nakaz publikacji jednej z decyzji. Decyzji jest/będzie wiecej, ale KNF potrzebuje jak zwykle lat na podjecie działań. Wszystko jest im zgłaszane na bieżąco.