j.w. doskonałe wyczucie masz. Ile zbiją ? do 14 jak wcześniej ? daj znać bym też tak chciał ... będe wdzięczny może skrzyknąć paru gości myślących z tego forum i wymieniać się analizmi na priv?
Uśmiałem się. To że zawracacie to tak czułem bo inaczej bym nie sprzedał. A kiedy na pewno nie dzisiaj. Pewnie też nie jutro. Dużo dzieje się na świecie nawet to że sąd decyzje trumpa zablokował , a wczoraj tego nie wiedziałem muszę jeszcze raz wszystko przeanalizować. Bo tu może naprawdę być grubo na minusie teraz. Więcej niż 16+ nie dam za ten papier bo się nie opłaca ryzykować żeby potem siedzieć latami i patrzeć kiedy odbije
Jakby głupota kwitła to śmiało możesz otwierać kwiaciarnie… raz piszesz jakie to spółka ma perspektywy , dzisiaj że spadnie bo ty sprzedałeś swoje akcje . Takie chorągiewki są najgorsze nie tylko na giełdzie, ale i w społeczeństwie .
czemuś biedny boś....., jak tego nie znasz to spytaj mamy zal za dupę ściska co ty oczekujesz że ktoś inny ma też tracić jak sie sytuacja zmienia? analizy to ni wróżby tylko minimalizowanie ryzyka. Nie umiesz inwestować to kieszonkowe wydaj na lizaki a nie na kilka akcji . Człowiek wam pisze co i jak a wy na krzywy ryj z tego czerpiecie i jeszcze pretensja. ja dziś na otwarciu zbyłem mogłeś i ty a nie ryczysz baranie
Jeszcze nic mądrego od was dwóch nie przeczytałem . Nie widzę żeby się coś zmieniło na rynku , a akcje nie będą codziennie rosły po 2-3 % . Jest oczekiwanie na nowe informacje a spadki na takim volumenie to nie spadki . Pozdrawiam
Brawo Ty. Czekam na peronie. Ale co ja widzę jedziecie do mnie? O jak miło całą śmietanka ubitych analityków. Może kupię ale nie dziś jednak poczekam aż spadnie