Jaki w tym cel? Żeby postraszyć? Czy co? Nie gotowy? Przecież to już ostatni ostatni ostatni termin jaki może być… wiedzą, że sytuacja napięta i jeszcze dolewają oliwy do ognia…
A dlaczego druzgocąca , bo nie kumam ,,, zyski w kwartałach były , były ,, więc co ? wystarczy zsumować ,,, po co pisać głupoty , lepiej napisz co merytorycznie i dokładnie o co biega !
Po pierwsze biegły może odnieść się do umów które były zawierane w 2024 i powinny być realizowane a nie są (bo się szwedzi wkurzyli). Może nakazać zrobić rezerwę na kary umowne? Ponadto porównaj sobie sumę zysków z raportów kwartalnych za 2023 i co z tego zostało po badaniu przez audytora. Prawie 1 mln ubyło bo niedoszacowali / ukrywali koszty.
Dawanie raportu najpóźniej jak się da, zapewne w sobotę o 23:50 jest po to aby coś przeszłe niezauważone, a najczęściej są te wiadomości negatywne. W weekend mało kto zawraca sobie głowę czytaniem espi, i to jeszcze w weekend wyborczy. Stąd ta panika.
A w poniedziałek po raporcie akcja ewakuacja - będziecie się być aby sprzedać z jak najmniejsza stratą
Cel 10 groszy
I nawet mi nie żal naganiacza Ktmrn2 który po wodospadzie jakoś dziwnie zamilkł
Chyba dla Ciebie wybory są,,całym dniem,, przecież tam idziesz dać krzyżyk i wychodzisz, więc nie gadaj bzdur że tak ważne informacje przejdą bez echa wśród inwestorów, chyba że nie masz tu Ani złotówki, a tylko się wymądrzasz bo nie masz co robić to idź agitować wybory, siemaaa
W punkt Justyna. Jeszcze się jutro okaże iż audytor zmniejszy zyski bo znajdzie jakieś nieujawnione dotąd koszty i zysk będzie mniejszy
Tak jak pisałem - spółka dno, prezio zalatwil wielu ukrywając problemy finansowe i zrzucając bombe dzień przed raportem. Dlatego mamy tu stado wisielców z Ktrmn2 na czele. I nie rozumiem dlaczego on nadal trzyma akcje mimo iż rzeczywistość pcha spółkę tylko w stronę upadłości. No ale czasem trudno pogodzić się z prawdą i człowiek okłamuje sam siebie
Doceniam bezinteresowną troskę, próbę zrozumienia postępowania randoma z forum ale także - mimo wszystko - zainteresowanie spółeczką w której jak twierdzisz jest aż tak źle. Pozwól proszę, że o moim finansowym zaangażowaniu będę decydować - jednak ja. Aby jednak choć trochę zaspokoić Twoją żądzę wiedzy dlaczego to robię - odpowiadam - bo chcę i mogę. Miłego dnia życzę.
Czyżby wyczuwał nutkę złości w Twoim poście - kiedyś odpowiadając czuć było od Ciebie więcej luzu - czyżbyś jednak zaczynał mieć wątpliwości co do słuszności swej obecności w akcjonariacie ??
I tak - decydować sam możesz a wręcz musisz - koniec końców inwestujesz swoje pieniążki
Zastanawia mnie iż nagle teraz ucichłeś i mniej się udzielasz - stąd mój domysł i powtarzam tylko domyśl iż wiara w spółkę prezia cwaniaka jednak zaczyna w Tobie słabnąc
Moją wiarę lub jej brak możesz ocenić po wielkości pozycji która się nie zmniejszyła. Być może rozczarowałem tym - także i Ciebie - więc wybacz proszę. Na tym kończę ten przydługi, nie wnoszący nic merytorycznego wywód i raczej nie odniosę się do Twoich przyszłych obaw. EOT.
Ostateczny termin publikacji raportu to 02.06. 2025. To wynika z przepisów. Moim zdaniem brak publikacji raportu nie spowoduje zawieszenia notowań w pn.