Posiadacze papieru, powiedzcie szczerze, co Was trzyma przy tym gniocie? Jakim trzeba być masochistą żeby trzymać od tylu lat takiego gniota? Co Wami kieruje, że jeszcze robicie wpisy typu „teraz to będzie 50”. Macie swoje 50 Haha kolejny dzień na czerwono. Współczuje serio.
Mam około 1000 tego papieru w cenie około 22 trzymam to ponad 2 lata i był taki moment że zarabiałem trochę ale nie realizowałem zysku jak były skupy bo liczyłem że przy tak dobrych wynikach i obfitych rachunkach bankowych może wzrosnąć do ceny IPO. To był błąd ale kto tu mógłby przewidzieć zjazd na 15-16zł
To był moment kiedy postanowiłem ten papier włożyć do zamrażarki i niech się dzieje co chce może kiedyś się to zwróci z nawiązką
Tak jak wielu nie wiem co tu się dzieje bo to nie jest logiczne aby po dobrych wynikach było na czerwono, kosmiczne obroty jakby jakieś fundusze prowadziły wojnę a tacy jak ja są tylko ofiarami albo ktoś chce przejąć jak najwięcej akcji i wycofać firmę z rynku i drogo sprzedać
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze a kiedy coś się stanie to nie wiadomo może być jutro a może być za 10 lat
Choć system nie lubi ciągłej stabilizacji bo jest nudny i sądzę że coś się wydarzy tylko czekanie nudne
Dokładnie jest tak jak mówisz, dziś ktoś sprzedał, a ktoś kupił. Nie kupowała tego ulica bo były to spore obroty najwyższe od czerwca zeszłego roku. Mam spory pakiet średnia ok.19zł (dałem sobie czas do końca 2026 r.) Pozdrawiam
Nie znam gorszej spółki, a handluje wiele lat. nigdy tak źle nie wdepnąłem. Syf jakich mało, wyszedłem na stracie i poszedłem dalej. Z sentymentu obserwuję i łapię się za głowę jak taki gniot mogę przyciągać nowych, którzy dają się złapać. Uciekać zapomnieć i iść dalej. Syf do potęgi N-tej. Tu absolutnie nic się nie wydarzy oprócz DNA