• Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~VValec [37.30.48.*]
    "Poza tym: przychód od 4divinity wliczamy (słusznie), ale to, że z Azji to oni na razie zgarniają większość przychodu to już zapominamy?

Abstrahując od tego, ile osób z JP gra na Steam - czy faktycznie jest sens cieszyć się z wysokiego miejsca akurat w Japonii"

"Nie jest jeszcze przesądzone gdzie zakończy się obsuwanie JDM w rankingach Steam. Ja zakładam otchłań"

"media oceniają JDM przeciętnie"

"Spółka najwidoczniej dalej podtrzymuje swoje fantazje."

I krem de la kreme:
    "Największe rozczarowanie:
    Peak w sobotę (3607) i niedzielę (3293) nie przekroczył tego premierowego (4073) co jest złym prognostykiem na przyszłość bo gra najwidoczniej nie ma tego czegoś co powoduje, że gracze są zachwyceni i chcą grać i grać w dany tytuł, oddychać nim.
    Każdego dnia tytuł zakupują nowi gracze, a mimo to Ci nowi nie uzupełniają odpływu tych co już zagrali. Słabo."

Jutro:
    "na giełdzie kurs GIF przez dwa dni zbiera regularny oklep, a jutro zakładam dalszy (przez weekend inwestorzy przemyślą co mają w portfelu i w poniedziałek na TKO będzie się działo)."
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~Karol [5.180.61.*]
    przykre ale ma duzo racji , wishlista i followersi , filmiki wskazywaly ze sie uda
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~ZjakZorro [83.26.210.*]
    Wszyscy na tym świecie mają jakieś interesy kolega zofia gambetti również. Kim on jest że niby mam się przejmować tym co on gada.
    to samo mozna napisac o tobie i twoich wpisach
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~ZjakZorro [83.26.210.*]
    Masz 100% racji to samo można napisać o moich wpisach ale przejmujesz się nimi? Kupujesz albo sprzedajesz dlatego że coś napisałem? Myślę że nie.
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~Ant [82.18.75.*]
    O tobie to lepiej nie pisac.100% wtopa kolega.czyli robic odwrotnie od tego co piszesz.masz czelnosc sie odzywac.
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~Alek [83.29.163.*]
    Zośka akurat doskonale podsumowuje sytuację, jutro zobaczycie kolejne 10-20% na południe, a co więcej po tym co się działo w weekend nie widzę już żadnych szans, żeby kurs odbił
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~Darek [109.243.1.*]
    Zośka i pablos naganiaja bo chcą kupić tanio akcje
    Dareczku, po co kupić? Jakie tutaj są perspektywy? Za tydzień będzie peak 500 i GB 1500. Pod to chcesz grać?
    Na razie Japonia ma mały udział. Niemcy i Francja 45%graczy wg gamalityca. Widać w Japonii jeszcze nie ruszyl marketing od 4D. Peaki mogą jeszcze wystrzelic
    Aleczku a ty pod co naganiasz na spadki? Akcji nie chcesz kupić, na shortach nie da się tu zagrać. Tracisz tylko swój cenny czas. Dużo miejsca na spadki już nie ma bez przesady. A w przyszłości multiplayer i konsole
    Pod co naganiam na spadki? Po pierwsze nie naganiam, tylko pisze co myślę. Po drugie nie ukrywam, że jak uznam, że jest dno kupię akcje po konsole z rocznym horyzontem. Po trzecie negatywnych informacji jest tutaj mnóstwo, pozytywnych zadnych. Zgadnij, w którą stronę idzie kurs od kilku dni? I gdzie pójdzie jutro? (:
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~kuna [73.246.123.*]
    Dnia 2025-05-25 o godz. 21:26 ~Darek napisał(a):
    > Na razie Japonia ma mały udział. Niemcy i Francja 45%graczy wg gamalityca. Widać w Japonii jeszcze nie ruszyl marketing od 4D. Peaki mogą jeszcze wystrzelic

W Japonii cały czas jest w pierwszej 10, teraz na 9 pozycji, jakiej lepszej sprzedaży się tam spodziewasz?
    Dodatkowo masz na 28 pozycji Lets Drift, jest bardzo dobrze lepiej nie będzie.
  • Re: Zofia Gambetti rozjezdza JDM i GIF walcem Autor: ~mlody [83.22.173.*]
    Akurat Zofia trochę manipuluje.
    Jakoś umykają jej dwa fakty:

1) peak powoli ma coraz wyższe dno. Czyli nie spada dramatycznie w dół i każdego dnia startuje z wyższych pułapów. Plus wierzchołki się wypłaszczają.

Ale. Jakoś pomija fakt, o którym tutaj wiemy, że gdyby nie te strzały podaży (a my wiemy od kogo) to kurs jednak byłby w innym miejscu. Ale, jej prawo.

Ja narzekałem na niedopieczenie gry ale grałem dzisiaj 4h bo zbierałem na nowe fury. Powtórzę - potencjał jest. Wtopiłem kasę, trudno, ale nie sprzedaje, siedzę i czekam.

Negatywne scenariusze: fatalne dane o sprzedaży lub tydzień walenia przez podaż.

Pozytywne scenariusze: dobre wieści ze spółki, zmiany w akcjonariacie (pozbycie się pewnych osób i ich fundacji rodzinnych).
    najgorszy scenariusz to bajka pod ubranie i hak
[x]
GAMFACTOR 0,53% 7,52 2025-10-10 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.