• Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~Kolejarz [93.159.0.*]
    Jestem strony 35 tyś. Jw
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~ZjakZorro [83.26.210.*]
    Ja bym na twoim miejscu poczekał aż jeszcze trochę spadnie wtedy będziesz stratny około 50 tysięcy i dopiero wtedy sprzedał a najlepiej to nie sprzedawaj wcale tylko poczekaj aż spółka zbankrutuje.
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~totylkoja [91.94.104.*]
    Weź nie opowiadaj ludziom takich głupot . Sprzeda ze strata a za tydzień dwa będzie odkupowal na górce
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~TakToWidzę [31.11.209.*]
    Jeśli miałbym jakkolwiek radzić to poczekałbym do raportu sprzedażowego. Obecnie kapitalizacja to tylko 50mln a są zarówno producentami jak i wydawcą gry co jest mocno na plus. Są spółki jak np. Sonka które nie wydały jeszcze żadnej większej gry a mają podobną wycenę. Moim zdaniem kurs szybkiego wróci w rejony 10zł
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~Onn [37.30.47.*]
    Może oczywiście jeszcze spaść. Nikt tego nie wie. Na moje oko jesteśmy już na dołku albo bardzo blisko i teraz pytanie czy masz czas na long term. Teoretycznie powinno odbijać ale to tylko moje zdanie. Ja też wisze i bardziej myślę żeby uśrednić niż sprzedawać.
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~Kolejarz [31.0.58.*]
    Onn. Dziękuję. Kupię jeszcze za 100 . Co ma być to będzie.
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~Onn [37.30.47.*]
    Mnie nie słuchaj tylko swojej intuicji. Tu wszystko sie może zdarzyć w długim terminie.
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: akaraka [93.159.27.*]
    Kolego Twoja kasa i rozum, ale może poczekaj na raport? Jak zaskoczą pozytywnie to kurs pewnie odbije, ale w górę to raczej będzie szło po kilka procent, więc dużo Ci nie odjedzie. Jak zaskoczą negatywnie, to pójdzie lawina jak ostatnio. Zresztą i tak może być bez raportu. Tutaj jest teraz totalny chaos, ktoś jednak te akcje zbiera i możliwe, że będzie chciał zbierać jak najtaniej. Dalej jest story o konsolach i bankrutem po tej premierze jeszcze nie jesteśmy, więc uwaga na gości którzy już teraz naganiają na sprzedaż. Kilku chyba się wcześniej chwaliło, że zrobili kółko i idą po kolejne.
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~RxD [31.0.50.*]
    Ja rozważam ucięcie częściowo straty. Wszystko zależy czy się ma lepszą alternatywę. Mimo wszystko perspektywy są jeszcze dobre. Tu też niewiele potrzeba, aby gra się zwróciła i zarobiła. Spółka na pewno nie zbankrutuje w tym roku, ani w następnym. Problem w tym, że chwilowo nie widzę szansy na odbicie. Pierwszą okazją moga być wyniki po weekendzie. Obserwuje jednak liczbę ocen i miejsce na liście sprzedaży i straciłem nadzieję na ten bodziec. Następny to info o zwrocie z inwestycji, ale przy chwilowej sprzedaży nie wiem kiedy będzie. Dlatego uwzględniając wszystko, może na jesień dopiero odzyskamy kapitał. Czuję sie oszukany xD sam liczyłem sobie możliwe scenariusze i w żadnym nie przewidziałem takiej sytuacji. W każdej miałem kupować jacht i kilka BMW xD
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~Misiek [31.61.177.*]
    R&d kupisz 20 letnie BMW i kajak :-)
  • Re: Co robić sprzedawać czy co. Autor: ~1umba1 [31.0.93.*]
    Nie mam akcji GF ale 11bit u raz przez niedawne machlojki Trumpa byłem stratny 50k. ale nie sprzedalem. Szkoda że wtedy nie dokupiłem ale trzymam się zasady inwestowania 1/4 kapitału. Do dup... z tymi zasadami. Ps. Stratę faktyczną macie tylko wtedy kiedy sprzedacie ze stratą.
[x]
GAMFACTOR 0,00% 5,00 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.