• Do jcf !!! Nadal troluję ? przedszkole ? A co widzisz na wykresie ? Autor: ~Robson [88.156.132.*]
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=MIRBUD

jcf kup sobie teraz ty paczkę czipsów, bo kompletnie masz błędne myślenie
    .
    Oby nie stało się to co dzieje się przy formacji " głowy z ramionami ".Po ostatnim zamknięciu na 14,20 mamy potencjał spadku o 1,77 do około 12,40-12,50.
    Poniedziałek, wtorek da nam odpowiedź i można robić kolejne kółeczko.

Mam pokaźny pakiet MIRBUDU. Choć nie ukrywam, że robię kółeczka, teraz też z poziomu 15,80zł sprzedaż, 13,95 kupno.
    Traktuję inwestycję jako długoterminową, ale jak jest okazja, to czemu nie zrobić kółeczka ?
    Pozdrawiam

• Re: Do jcf !!! Nadal troluję ? przedszkole ? A co widzisz na wykresie ? Autor: ~gamoń [89.64.75.*]
    Dnia 2025-05-24 o godz. 20:33 ~Robson napisał(a):
    > https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=MIRBUD
    >
    > jcf kup sobie teraz ty paczkę czipsów, bo kompletnie masz błędne myślenie
    > .
    > Oby nie stało się to co dzieje się przy formacji " głowy z ramionami ".Po ostatnim zamknięciu na 14,20 mamy potencjał spadku o 1,77 do około 12,40-12,50.
    > Poniedziałek, wtorek da nam odpowiedź i można robić kolejne kółeczko.
    >
    > Mam pokaźny pakiet MIRBUDU. Choć nie ukrywam, że robię kółeczka, teraz też z poziomu 15,80zł sprzedaż, 13,95 kupno.
    > Traktuję inwestycję jako długoterminową, ale jak jest okazja, to czemu nie zrobić kółeczka ?
    > Pozdrawiam
    >

Dobrze, gratuluję, życzę powodzenia.
    Ale dlaczego mielibyśmy zajmować się jakimś "jcf"?
    To tylko klakier jest.

• Re: Do jcf !!! Nadal troluję ? przedszkole ? A co widzisz na wykresie ? Autor: ~Robson [88.156.132.*]
    Masz rację,
    dla potwierdzenie przesyłam wypowiedź specjalisty od analizy technicznej z portalu STOCKWATCH;

Wysłane: 5 maja 2025 10:29:10 przy kursie: 14,79 zł
    MIRBUD - spojrzenie na wykres
    Interwał dzienny. Notowania spółki znajdują się w okolicy ubiegłorocznego szczytu, będącego jednocześnie ATH. Gracze podchodzą do szczytu jak do jeża, co jest w pełni zrozumiałe - podwójny szczyt z pewnością nie jest dla nich wymarzonym rozwiązaniem. Stąd też i prewencyjne zamykanie pozycji. Natomiast trend wzrostowy na chwilę obecną nie jest zagrożony, nie widać żadnych sygnałów zwiastujących jego rychły koniec. Zapewne próba ataku zostanie poprzedzona konsolidacją, w celu zebrania nawisu podażowego. W przypadku udanego ataku na ATH nagrodą będzie kolejny poziom docelowy - 19,15 zł.
    Najbliższe istotne wsparcie znajduje się w zaznaczonej strefie luki hossy, wzmocnionej od dołu linią wzrostów.
    Czyli 12,50 - 13.50 zł.

https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/wp-content/uploads/2025/05/MRB05052025.jpg
  • Re: Do jcf !!! Nadal troluję ? przedszkole ? A co widzisz na wykresie ? Autor: ~socho [83.6.73.*]
    Dnia 2025-05-25 o godz. 12:06 ~Robson napisał(a):
    > Masz rację,
    > dla potwierdzenie przesyłam wypowiedź specjalisty od analizy technicznej z portalu STOCKWATCH;
    >
    > Wysłane: 5 maja 2025 10:29:10 przy kursie: 14,79 zł
    > MIRBUD - spojrzenie na wykres
    > Interwał dzienny. Notowania spółki znajdują się w okolicy ubiegłorocznego szczytu, będącego jednocześnie ATH. Gracze podchodzą do szczytu jak do jeża, co jest w pełni zrozumiałe - podwójny szczyt z pewnością nie jest dla nich wymarzonym rozwiązaniem. Stąd też i prewencyjne zamykanie pozycji. Natomiast trend wzrostowy na chwilę obecną nie jest zagrożony, nie widać żadnych sygnałów zwiastujących jego rychły koniec. Zapewne próba ataku zostanie poprzedzona konsolidacją, w celu zebrania nawisu podażowego. W przypadku udanego ataku na ATH nagrodą będzie kolejny poziom docelowy - 19,15 zł.
    > Najbliższe istotne wsparcie znajduje się w zaznaczonej strefie luki hossy, wzmocnionej od dołu linią wzrostów.
    > Czyli 12,50 - 13.50 zł.
    >
    >https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/wp-content/uploads/2025/05/MRB05052025.jpg

masz stockwatch premium? zadowolony jestes z ich analiz?
  • Re: Do jcf !!! Nadal troluję ? przedszkole ? A co widzisz na wykresie ? Autor: ~Robson [88.156.132.*]
    Witam,
    tak mam u nich konto. Jestem zadowolony z analiz KREWY, opisy raportów finansowych też są bardzo merytoryczne i obiektywne.

[x]
MIRBUD 0,00% 13,62 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.