Ale teraz bez ironii. Trzeba docenić fakt, że jest wsparcie od takiego człowieka. Dzięki temu wszyscy dowiedzą się, że ten bznes jest w zupełności legalny.
mim,az tak niewinnie naiwny jestes?jubiler tez ma szafy pancerne i monotoring 24/7 a co nie okradaja? kozaki zawsze szukaja wyzwan,ten swiat to ......przyroda.duza ryba zjada mniejsza rybe,i jest zjadana.dopoki braknie wiekszej ryby.czy mze czegos nie zrozumialem? ))))))
Pgm bym przyrównał do (nowego)prezydenta,a Rafako do premiera.Jedno flaczeje jak stary kmin,a drugie prężne jak tygrysek.
I momentalnie przypomina mi się taka fraza:
I co,łyso wam?!I kto to mówił!))))))))))
Warto było czekać.Mina uśmiechniętych "zwycięzców inaczej".
Bezcenne.
jeden wpis wczoraj i dzisaj dolne?czy zbieg przypadkow?nie kapital tylko sila slowa?nieeee. to rzeczywistosc wirtualna ))))))) ale nie less,tylko szerzej NO TO CZEKAMY NA OFERTE KUPNA WIELKIEGO DONA(nie patrowicza).
W Popierdułkach Śliskich był widziany,Kot w Butach,domokrążca,przemawìa ludzkim głosem,zachęca do zakupu Rafako,inwestycja życia,na pewno nie stracisz,kupuj w ciemno,pewny zysk.
Niektórzy twierdzą, że to Rudy Lis.
no lipa. i zeby bylo jasne,ja nie tworze rzeczywistosci,tylko ja opisuje.i duzo jest POmylencow w POlityce,i masy lemingow oplutych,co mowia to deszcz,tylko deszcz. i mysle sobie,jak dobrze ze tu nie ma tej skislej POlityki,POpaprancow z lewa i prawa,pispo jedno zlo,choc pis mniejsze. mijanka byla,tylko,ze nie less wzrosl tylko rafako tyle stracilo. ech szkoda slow.
Teraz z całym szacunkiem wracam do idei pozytywnego przykładu i zachęcam do rozważenia, jak wiele korzyści możemy uzyskać , zmieniając radykalnie formę nikotynowych używek
oferta kupna to oczywiscie sprzedaz.PRF spolka zalezna od skarbu panstwa,czyli do 41 groszy walili przed zejsciem z progu(5%),a reszte 3.9% akcji opychali do 20 groszy.brawo wy(trzeb bylo medialnie dmuchnac chuchnac,aby kolesie sprzedali