• Może powtórka z 2024 Autor: ~Inwestor [89.64.77.*]
    W 2024 w ciągu niecałego miesiąca od 17 września do 11 października kurs spadł z 636 do 278 zł. Teraz sytuacja bardzo podobna (tuż przed premierą gry), a spółka raczej w regresie.
  • Re: Może powtórka z 2024 Autor: ~serio [31.3.152.*]
    Teraz mamy inną sytuację niż przed premierą FP2, kurs bliżej dna niż ATH. Pamiętam jak jeszcze przed premierą FP2 pojawiały się opinie, że to The Alters może być tzw. czarnym koniem. Poza tym, aby uzasadnić obecną kapitalizację wystarczy raczej umiarkowany sukces a do tego mamy przecież przychody z już wydanych gier i nowe w toku. Ryzyko jak zawsze, ale i szansa duża w przypadku dojścia do poziomu ok. 500 zł. Klapy nie biorę pod uwagę patrząc na tę grę i czas, który jej poświęcono.
  • Re: Może powtórka z 2024 Autor: ~Bartt [188.127.27.*]
    Myślę, że wszyscy co zainwestowali w 11 bit teraz znają historie akcje itd. Więc takie wpisy nie wiem czemu maja służyć. Tzn. wiem sianiu niepewności wśród ludzi żeby zbijac na tym jakiś kapital
  • Re: Może powtórka z 2024 Autor: ~Inwestor [89.64.77.*]
    Dnia 2025-05-24 o godz. 15:24 ~Bartt napisał(a):
    > Myślę, że wszyscy co zainwestowali w 11 bit teraz znają historie akcje itd. Więc takie wpisy nie wiem czemu maja służyć. Tzn. wiem sianiu niepewności wśród ludzi żeby zbijac na tym jakiś kapital

A czemu mają służyć wpisy naganiające na zakup tych akcji? Mój wpis był po prostu kopiuj-wklej sąsiedniego wątku, z drobnymi zmianami kosmetycznymi. Tam naganiacz bezpodstawnie namawiał do zakupu akcji, bo będą wzrosty. A ja przed tym przestrzegam używając dokładnie tego samego argumentu.

Mówicie, że kurs jest all time low. A ja wam mówię, że nigdy nie jest tak nisko, żeby nie mogło być jeszcze niżej. Więc to jest żaden argument.
[x]
11BIT 0,12% 167,40 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.