• Kedy? Autor: ~Bollo [46.112.98.*]
    Wkoncu ktos ruszy tego kloca?. Tylko nie pisac ze po wynikach bedzie jak zwykle.
  • Re: Kedy? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Nowa plandemia. Traktat podpisany, preparaty z niespodzianką podane.
  • Re: Kedy? Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Ja to już NIE RAZ pisałem tu KIEDY ???? !!!!!
    Jak sie zejdą do KUPY 2 niedziele ,....
  • Re: Kedy? Autor: ~Bollo [46.112.72.*]
    Trudno mi to przyznac. Ale chyba masz rację.
  • Re: Kedy? Autor: cmpunk [31.61.241.*]
    Scett, już ci napisalem, w co "zainwestuj".
    Dębowa jesionka to dobry pomysł.
  • Re: Kedy? Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2025-05-26 o godz. 13:53 cmpunk napisał(a):
    > Scett, już ci napisalem, w co "zainwestuj".
    > Dębowa jesionka to dobry pomysł.

HAHHHAHAHHHAaaaaaa

wc**** 1,26 na liczniku

Jesioneczka przyda się jak NIC lubelskiej 'perle' i ,.... tobie przy okazji *

Ps.
    A na SUNDRAGON dzisaj znów +12 % ,.....

------------------------------------------------
    ( * ) Hurtem wyjdzie ci taniej
  • Re: Kedy? Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    I jak tam wc**** dzisiaj znów na SUNDRAGON + 11% jak na razie ,....
    A na snw 'dzielnie' udeptują nowe (niższe) poziomy

pozrd
  • Re: Kedy? Autor: cmpunk [31.61.247.*]
    Scettuś, ja jestem na innym poziomie wiedzy niż ty. Więc co ci będę pisał.
    Powinieneś już wiedzieć, ale dalej wiedza ciebie odrzuca. Cóż, syndrom wyparcia :-).
  • Re: Kedy? Autor: ~J-23 [31.61.235.*]
    wc****

Oświeć mnie i innych, żebyśmy tak jak ty mogli zainwestować z taaaakimi SUKCESAMI w perłę z Lublina,.....

A co do syndronów , ja wielkim psychologiem nie jestem , ale przyglądając się twojemu już 20-letniemu pobytowi na snw i j.w. "SUKCESOM" , to mi się kojarzy to wszystko z syndromem ..... SZTOKHOLMSKIM
  • Re: Kedy? Autor: cmpunk [31.61.252.*]
    Syndromem sztokholmskim nazwałbym głosowanie na swoich oprawców z lewa i z prawa, bo droga i tak prowadzi do rze.źni, a już maso.chisty.cznym zachowaniem jest wstrzy.kiwanie sobie czegoś, co wyśle do innego wymiaru w relatywnie krótkim czasie.
    No nie, scett?
    I jak tam sundragon? Na koniec sesji było 11 czy 15% na plusie? x-D
  • Re: Kedy? Autor: ~J-23 [31.61.234.*]
    ZGODA * !!!!!!

Droga na lubelskiej 'perełce' od 5 lat (5,85 zet) fakycznie i każdy to widzi prowadzi do ,.... j.w. rze'ź'ni

A co do SUNDRAGON , to mi się to BARDZO , bardzo podoba tj. codziennie PLUS 10 - 15 % i powrót , ciekawe co będzie dzisiaj ???

Ps.
    2.czerwca mają na SDG podawać wyniki , BĘDZIE ciekawie ,....

--------------------------------------------------------
    ( * ) rzadko sie zgadzam , ale teraz wypada się zgodzić
  • Re: Kedy? Autor: ~zazazizuzaj [31.61.165.*]
     Prezes Nawrocki  czyli KARIERA NIKODEMA DYZMY."Spójrzcie na jego gębę, na jego prostackie maniery!"
    https://www.youtube.com/watch?v=jxYd2VO-Fwk

Dużo lepszy od Prezesa  Dyzmy  .Sutener co Ma ''kibolskie''tatuaże   i wciaga podczas  debaty  :  https://x.com/TW_Marek_69/status/1924480403533856972/photo/1

Pan Prezes  Nawrocki  a instrument .Jaki? Może  mandolina : https://www.youtube.com/watch?v=DtxK1jtUCMw

zazazizuzaj

Scettuś, gdybym ciebie nie znał, to bym kupił tą twoją strategię giełdową. Móglbyś jeszcze napisać książkę, jak się wygrywa w totka x-D.
    A co do drugiego postu o przeszłości Nawrota- prawdziwi kibole nie pchają się do polityki, raczej walczą z politykami i ich systemem. Nie szargajmy słowa kibol, bo prawdziwi kibole będą nas bronić przed systemowym POPISEM3D.
    wc****
    widzę , że już nie masz argumentów nt. 'holdu' snw z Lublina , to przerzuciłeś się na poli'ty'kę
    Ja nawet 1 słowem się NIE zająknąłem się o którymś z kandydatów ,...
    A co do LOTTO jutro 16 dużych baniek do trafienia , mógłyś kupić za to 2 - 3 takie holdingi j.w.

Ps.
    I ciekawe co zrobi moder z tymi 2 powyżej wpisami ??? b. ciekawe ,......
    Scettuś, czytaj ze zrozumieniem. Ja nie przypisałem ci postu politycznego, tylko się do niego odniosłem w tym samym poście.
    Przecież wiem, że jesteś fanem dziadka z grzywką w nosie :-).
    A co do totka, to napisz książkę, jak wcześniej wspomniałem, a jako wsparcie techniczne przy pisaniu możesz wykorzystać doświadczenie bolka :-)
    post ten zupełnie NIEpolityczny* nadal wisi na forum , mnie wczoraj (i wcześniej) niewiadomo za co moder usunął kilka razy ,....

A co do boleśia , to on 'sukcesy' odnosił w lotka (liga angielska, polska?) ,a nie w obecne LOTTO**

-----------------------------------------------
    ( * ) więcej takich postów , to jak występy p. rudego w POLSAcie ( i nowa GWIAZDA nijaki jacek muranski ) lub p. daniela o. (kmicic) - stutek ODWROTNY
    ( ** ) tzw. lotek cyfrowy (d. Totalizator Sportowy)

Ale boleś ma doswiadczenie, wiedzę i pewnie jakieś sekreciki pomagające wygrywać, to by się wiedzą podzielił.
    A co do cenzury, to poczekaj, niedlugo będzie taka, że za samo myślenie zdezaktywują. Ty żeś przyjął hardware w 4 dawkach, wystarczy zainstalować software.
    Dnia 2025-05-28 o godz. 14:40 cmpunk napisał(a):
    > Ale boleś ma doswiadczenie, wiedzę i pewnie jakieś sekreciki pomagające wygrywać, to by się wiedzą podzielił.
    > A co do cenzury, to poczekaj, niedlugo będzie taka, że za samo myślenie zdezaktywują. Ty żeś przyjął hardware w 4 dawkach, wystarczy zainstalować software.

Doskonale wiesz , że te 'wygrane' to dzięki "pomocy" określonym 'doradcom' , podobnie jak teraz też ci "doradcy" pomagają jednemu z kandydatów ,....
    A cenzurę i język/mowę "miłości" masz jak w BANKU* gdy wygra jeden z kandydatów sam wiesz lepiej który ,....

------------------------------------------
    * lub jak 1 zet niebawem na snw, a docelowo 40gr

Ps.
    A pan/i mo'de'rator ciągle 'śpi' ,..... ciekawe co by było gdyby ktoś tak obsmarował tego drugiego kandydata ? ? ?
  • Re: Kedy? Autor: cmpunk [31.61.244.*]
    Tak, doskonale wiem, grał "systemem".
    Teraz też tak grają.
    I dziwię się scett, że ty wspierasz jedną stronę tego systemu. Bo nie ważne, kto wygra, system jest dopinany.

• Re: Kedy? Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Dnia 2025-05-29 o godz. 08:10 cmpunk napisał(a):
    > Tak, doskonale wiem, grał "systemem".
    > Teraz też tak grają.
    > I dziwię się scett, że ty wspierasz jedną stronę tego systemu. Bo nie ważne, kto wygra, system jest dopinany.
    >

System przez 8 lat był aż tak "SPIĘTY" , że ta druga strona nie miała żadnego (najmniejszego) , żeby przejąć rządy , a czy to zadziała teraz (lub za 2,5 roku ?) w 2-gą stronę, ja mam poważne obawy ,.... np. mowa nienawiści i inne atrakcje , ostatni hicior prawa wyborcze dla 'cudzoziemców' itp

Ps.
    A na SUNDRAGON dziś znów + 10% ,.....
  • Re: Kedy? Autor: cmpunk [31.61.250.*]
    Serio nie widzisz, że obie strony zakulisowo doskonale współpracują oficjalnie się kłócąc? Przecież teraz PO wprowadza w życie ustawy podpisane przez dudensztajna.
    O Magdalence też nie słyszałeś?
    Że nie wspomnę o tym, z kim Jaruzel spotykał się w latach 80- tych.
    Morawsztajn oficjalnie powiedział, że Polska należy do kogoś z zewnątrz.
    Ja jestem ponad polityką, bo wiem, co się za tym kryje :-).
[x]
SANWIL 0,00% 1,60 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.