Raport jak zwykle strata a następnego dnia komentarze o produkcji dronów, umowach i jakie tu będzie zarobek :). Ja już sobie dałem spokój z tą spółka. Obserwuje dla beki.
Dokładnie tak, z sentymentu, że tyle czasu siedziałem na tej spółce, i dokładnie tyle czasu tu nic się działo, podczas gdy inne militarne spółki rosły. A dlaczego dla beki ? Bo doskonale znam już te wszystkie posty i reakcje przed raportami, po raportach, przed wybiciem po wybiciu. Polecam...dobry kabaret, można się pośmiać. Może zaczniemy liczyć ? Ile jeszcze razy będzie wyciągane info o liście intencyjnym z WB electronics ? A nie może jednak dron killer, zwany również flatflyerem, który początki ma jeszcze 2018 roku. No no, jak na 7 lat produkcja idzie pełną parą.
Wyszedłem dokładnie dwa razy na ostatnich podbitkach w okolicach 42-45 gr. Możesz sobie poszukać postów, pisałem, że po raporcie wychodzę jeżeli nic się nie będzie działo choćby z Jordania. Moja średnia była w okolicach 30 groszy więc o moja stratę się nie martw :). W miedzy czasie udało się wejść na PGMSA przy kursie 7 zł. A jak Ciebie rajcuje podbitka na RSY o pare groszy to współczuję podejścia do inwestycji. Tu oczekiwania były dużo wyższe, myślę że większości akcjonariuszy, i pewnie niektórych dalej są. Ale trzeba spojrzeć na realia a nie żyć marzeniami, 3 lata wojny a tu nic. To mówi samo za siebie.