• Czujecie ten smród Autor: ~1stein [188.33.30.*]
    Dwójki z przodu, palącej gumę w podeszwach i rwącej do przodu jak popedzany batogiem kuń... Faster than fire...
  • Re: Czujecie ten smród Autor: ~Grigorii [5.173.202.*]
    Sugerujesz 20+ na kursiku ? . Zawsze ciekaw jestem tego co masz do powiedzenia bo mądrze gadasz...
  • Re: Czujecie ten smród Autor: ~1stein [188.33.30.*]
    Dzisiejszy dzień obstawiałem na kręcenie się w okolicach 11.50, niestety poniedziałek to czarna dziura. Że znanych mi scenariuszy najczarniejszy to kilka wideł niska podaż i budowanie napięcia przed końcem sesji aż do zatkania czyli TKO wersja "ath abstrakcja" i tuż przed końcem puszcza i wszyscy się najeżdza i niestety we wtorek zwala i to gruba aby podbić do połowy tego co spadnie i pomalutku spadać aby do 10 czerwca gdy mają uzgodnić 100 baniek pożyczki grubasy to co odbiorą że zwały znowu mogliby podnieść wysoko i wtedy pomalutku schodzić do bardziej normalnych wycen grupy. Póki mauo papiera i w rękach spekuly nie ma możliwości stabilizacji notowań ze wzrostami po kilka% dziennie. Myślę że dopiero po 10 czerwca jak wszystko będzie dograne (250 mln Zeta to grubą kasa jest i fundamentalnie mogą znacząco przyspieszyć realizację planów skracając mocno czas budowy) kurs się unormuje i ustabilizuje... Co zaś do prorokowania cen to realny sufit osiągnięto - 12.50 zostało tknięte, powyżej to paranormalna fantasmagoria. A smród 2 czuć choć nie zakładam pewniaka. Brachol Kcionc przytakuje i mówi że powinno przynajmniej zbliżyć się bo on bardziej rozumny jest :)
  • Re: Czujecie ten smród Autor: ~Karol [37.30.24.*]
    Pytanie , czy ktoś wie jaka sytuacja - wydarzenia wywindowały cenę 12 zł w 2020 r i jak to się ma do obecnej sytuacji
  • Re: Czujecie ten smród Autor: ~Zeus [37.30.40.*]
    Wtedy spekulacja i chciwość, tu i teraz gwałtownośc przemian fundamentów - ze spółki nijakiej poprzez odwrotne przejęcie w JEDYNĄ na gpw czysto zbrojeniową - i to napędza i chciwość i spekulacja - po lub w czasie walnego będzie to juz tylko chciwość ;) - i jak na Rafamecie moż ei kilka dni pompki aż zabraknie sprzedających których zapewne troche jest poza arkuszem zleceń - blisko 8 mln papiera nie ujawniających sie wprost w arkuszu czeka na wywalenie dla chętnych którzy zapłaca odpowiednia cenę - czy będzie to 15-20-25 czy więcej zeta zalezy od chciwości kupujących - a to może trwac nawet kilka dni bo od poniedziałku licząc cały tydzień bieluśki arkusz i chciwość będa walczyc o każdy kęs papiera ...
  • Re: Czujecie ten smród Autor: ~Karol [37.30.24.*]
    Dzięki , ale chciwość i spekulacja jest zawsze obecna , pytanie co napędzało tamtem wzrost , co było impulsem , poziomy cenowe tamten z przed pięciu lat i teraźniejszy póki co zbliżony , jednak teraz jest przejęcie i produkcja tak cennej amunicji w dzisiejszych czasach, że wydaje się że w stosunku do tamtych wycen to teraz powinna być prawdziwa petarda , bo skala i waga tego obecnego przedsięwzięcia jest niebywała
  • Re: Czujecie ten smród Autor: ~Goggins [91.215.237.*]
    Myślę że będzie tutaj bardzo dobrze, Nawet zarobią Ci którzy wejdą po takiej cenie jaka jest teraz,szkoda tylko że na tym forum nie jesteśmy solidarni, każdy szuka tutaj trolli spadkowych albo naganiaczy na wzrosty, po co te kłótnie?
[x]
NIEWIADOW -1,11% 17,75 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.