Ktoś ewidentnie trzyma kurs aby tylko nie podskoczył. Stopniowo zaniża choć trochę wolno to mu idzie choć trochę papieru skupił już w tym tygodniu Obstawiam że niebawem koniec zabawy i winda w górę Potrzebne byłoby dobre ino ale z tym trzeba poczekać
dokładnie, też myślę, że do walnego tak będzie się mielić, pewnie tu kluczowa jest emisja bez pp, jak to uchwalą dopiero będą mogli puszczać lepsze info. Gdyby kurs wystrzelił wcześniej to nie uda im sie po 5zł objąć emisji, a myślę, że o to tu ta gra....
No i mamy taki mały zamek w arkuszu zleceń , od 6,06zł - 6,11zł. Komuś ewidentnie nie podobało się to , że ostatnio kurs z łatwością przeszedł próg 7zł . Emisję obejmie pewnie jeden duży podmiot i dlatego musimy czekać co zrobi duży .
jak patrzę w arkusz transakcji to codziennnie leci pakiet kilkudziesięciu akcji w 1 transakcji, plus często małe ilości są pakietami ściągane, to mi tylko potwierdza, że leci skup i przesypywanie z worka do worka.........więc musimy być cierpliwi aż odpowiedni worek się zapełni :)
będzie emisja a pozniej byc moze kontrakt na kilkaset naczep/rok dla wojska wszystko musi miec swoją kolejnosc tak by to co kupią po 5 zł mogli sprzedac po 15zł