• Tak na spokojnie Autor: ~Brzoza [188.47.122.*]
    Żadnej paniki dzisiaj nie było ktoś chciał kupić akcje taniej bo wczoraj troszkę kurs odjechał. Dzisiaj niecałe 30 tys PLN i kurs został sprowadzony na wczorajszy poziom który oscylował całą sesję na tym samym poziomie. dzisiaj to samo kurs trzymany w ryzach. Gdyby była panika to kurs by pikował w dół. Duży gracz nie chce zabardzo obniżać kursu bo może pojawić się popyt i trudniej będzie odbierać akcje. Ja dzisiaj skorzystałem i dokupiłem czy dobrze to się okaże. Moje założenie termin inwestycji do końca roku zobaczymy jak wyjdzie ale myślę że 100 % będzie pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~kludii [37.109.164.*]
    boczniak na 2/3 miesiace
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~mlody [83.22.166.*]
    Ja polecam poczytać co ludzie piszą na discordzie gry (a najlepiej samemu pograć)
    jak ktoś ma wątpliwości. Jeszcze się wiele osób wieszczących porażkę zdziwi.
    nas interesuje odziwwerciedlenie w kursie którego nie ma i zaklinanie rzeczyistosci nie pomoze
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~grs [195.85.209.*]
    Rozsądne podejście.
    Ja też uważam, że paniki to tu żadnej nie widać. Korzystając z "promocji" również dokupiłem wczoraj i dziś kolejne akcje i cierpliwie czekam na komunikaty ze Spółki o ilości sprzedanych egzemplarzy. Dopiero wtedy rynek będzie miał co wyceniać, bo narazie to mamy tylko farmazony troli naganiających na spadki. Akcje zamierzam trzymać długo, więc wiem, że zarobię. A czy to będzie 30% czy 100%, to sprawa w sumie drugorzędna. Na pewno nie stracę. A jeśli promocja cenowa się utrzyma, to może jutro znów coś dokupię ;)
    nie widzisz troli wrostoych?narazie to oni przegrwyaja
  • Tak na spokojnie Autor: ~SpokoPl [31.0.88.*]
    Jeszcze może jest spokojnie. Jak utrzyma się te 9,5 zł i wzrośnie do 10,2 zł to będzie nadzieja. Ale jak jutro będzie 8,7 zł to koniec. Nie ma 17 zł tylko 7 zł ? Dużo ludzi miało nadzieję na wzrost kursu. A jest strata i strach przed przyszłością. A to zniechęca. Kilka miesięcy oszczędzania w plecy. Strata 20 tyś zł na tą chwilę.
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~cysiu00 [37.30.8.*]
    Nie panikować ,czekamy na wyniki od firmy pamietajmy że też jest konkurencja która gra na spadek (20-30% negatywnych opini ) Firma jest mała i weszła w start do olbrzymiego gaimingu firm.
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~Anonim [91.221.44.*]
    Boje się tylko, że jest to za mały team by tyle rzeczy naprawić i jeszcze dbać o development. Programiści (sam nim jestem) mają pewne ograniczenia i nie przeskoczą wszystkiego w kilka dni biorąc pod uwagę fakt, że sama gra była tworzona więcej niż 4 lata chyba.
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~Ja [188.146.158.*]
    A błędy są od demo i w rok ich nie poprawili, wręcz przez przeniesienie na ue5 jest jeszcze gorzej. Czy oni nie widzieli co wypuszczają, to samo się tyczy kierownicy
    Ja nie grałem w demo więc nie wiem jakie było, ale ludzie mówią, że dużo się poprawiło więc nie można też zero-jedynkowo do tego podchodzić. Oni mogą większość rzeczy naprawić, ale najważniejszy jest tutaj czas, który przy tak małej spółce może być ich powolnym zabójcą. Jeśli oni dopiero split ekranu chcą wprowadzić za 9 miesięcy to kiedy konsole a co dopiero multiplayer?
    No ale po co split ekranu jak jeszcze multi nie ma? Split ekranu to jest bardzo trudna i zasobożerna rzecz, niektóre gry do tej pory tego nie mają choć obiecywały. Moim zdaniem bugi, content, konsole. To są najważniejsze rzeczy, Zwłaszcza konsole.
    UE5 jest (ze swoimi wadami) ponieważ łatwiej pracownika znaleźć, nie trzeba utrzymywać silnika i najważniejsze: masz o wiele łatwiejszy port na konsole.
    Pewnie by zostali ze starym silnikiem jakby było tylko na PC.
    to wypatruj wzrostu zatrudnienia. Jeśli będzie wzrastać - to bardzo dobry znak.
  • Re: Tak na spokojnie Autor: ~Misiek [188.146.162.*]
    Ile czasu zajmie tworzenie gry na konsole?
    No właśnie jak prześledzisz linkedin to oni mają 6-7 developerów tylko. To jest bardzo mało jak na taki wielki projekt. A jeszcze 4 pracuje około rok czasu.
[x]
GAMFACTOR 2,16% 7,58 2025-10-17 16:45:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.