Niech oni lepiej kurs Defence hehehe bo to zaraz na 1.3 zł spadnie a potem chińczyk za bezcen przejmie. Ich biznes jest już nie do udźwignięcia. Baltic dry index siadł na dobre. Jedynie co mogą to zamknąć spółkę zanim syndyk to zlicytuje i pokroi aktywa trwale
Ty tak naprawdę , czy jesteś pod wpływem % ja nawet po % nie pisał bym takich bzdur. Ale tam , forum przyjmie wszystkie wpisy które moder stwierdzi , że są ok.
tak jak pisałem w poprzednim wątku, im więcej trolli tym większa szansa na wzrosty. Jak przylecą rakiety, to całe GPW zjedzie w dół i pisanie takich bzdur na konkretnej spółce jest totalnie bezsensowne. Każdy akcjonariusz bierze pod uwagę, że inwestuje w Polsce, a akurat Wielton jest firmą która sprzedaje w wielu krajach i to jest na plus. Dodatkowo na Ukrainie działają zakłady produkcyjne, z różnych branży, także oby PL była bezpieczna, ale w każdej sytuacji taki nowoczesny zakład to skarb dla RP.
zastanawiające są motywy autora postu ;) alkohol, MM, ruski trol, nastolatek ?
a na serio to w pełni się zgadzam odnośnie troli spadkowych, robią śmietnik z forum, ale dla mnei zawsze są przeciwwagą tego co piszą. Oby powoli do celu!
Trochę się porobiło na Lubej , a tu też słabo , za wcześnie wszedłem tutaj i już przeinwestowałem , teraz czekam na walne i co wymyślą na przyszłość mędrcy z zarządu a już tu tak miałem fajną górkę i poszło jak psu w d..ę ech szkoda pisać.
Będziesz miał ten sam dylemat przy 1.3 zł. Kto to ma pompować jak globalna ekonomia stoi nawet Buffett się wycofał z interesu. Teraz idzie czas biedy za 195 lat można wrócić do tematu aż do trawa zarośnie
Właśnie dlatego dzieci powinny mieć ograniczony dostęp do internetu. Bzymbzybzyku może powinieneś pisać scenariusze do ukrytej prawdy albo trudnych spraw?
Ten troll bzyk.... był na aliorze gdy spółka była w ok 30zł a co było później wiadomo kurs wzrósł razy 4 do ponad 120zł w szczycie. Tu też będą wzrosty i 20+ także jest realne w przyszłości. Ok 12zł to niemalże pewniak tylko też trzeba cierpliwie poczekać na lepsze czasy.