• DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: robkra [79.185.57.*]
    Witam.Nie dziw się ,że Twoje posty mogą złościć.Jak możesz pisać ,że wyniki za III kwartał będą bardzo dobre.No zastanów się i podaj faktycznie merytoryczne przesłanki , które na to wskazują.A tak naprawdę to chyba jest dużo wątpliwaści co do dodatniego wyniku za II kwartał.W sumie za II półrocze będzie dodatni , ale to niestety w połączeniu z pierwszym kwartałem.Moim zdaniem trzeba realizować zyski.Ale to moja opinia.Pozdro
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: robkra [79.185.57.*]
    Danzaw.Kto będzie BARANEM po 31.08.09 ,to zobaczymy.Nie gorączkuj się , bo może się to obrócić przeciwko Tobie.Pozdro
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: ~poławiacz pereł [77.112.218.*]
    zapewne w połączeniu z I kwartałem będą zyski. Jeżeli Ty chcesz realizować zyski to je realizuj, przez takich właśnie leszczy, którzy panikują przed raportem, nie mając również nic rzeczowego do dodania w zakresie oczekiwanych wyników, kurs nie rośnie, na dodatek wyniki są w poniedziałek, więc goń się i nie wracaj tutaj. Bez odbioru.
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: danzaw [89.229.195.*]
    Do robka. Jezeli piszesz ze wynik bedzie dodatni za I półrocze .To i tak akcje bedą dużo niedowartościowane więc nie siej tu fermentu.
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: robkra [79.185.57.*]
    DANZAW I INNI PODOBNI to ,że spółka jest niedowartościowana , to nie znaczy ,że jest DOBRA .Z tego wynika ,że nie chcą jej inwestorzy kupować w ciemno.Po prostu inwestujecie w marzenia , bo realnego planu do dalszych wzrostów nie ma , tylko przeżutki-kreatywna księgowość.To Wy siejecie ferment ,piszecie tylko o pięknej przyszłości , bez jakichkolwiek podstaw.Ja swoje zarobiłem na JUPKU ,ale tylko spekulacyjnie , bo fundamentów tu nie ma.Wartość księgową porównajcie METODĄ SKORGOWANYCH AKTYWÓW NETTO .Najwieksze zmiany dotykają najczęściej gruntów,budynków i budowli oraz maszyn i urządzeń,których wartość rynkowa-szczególnie po długim okresie użytkowania-może w znaczący sposób odbiegać od wartości uwzględniającej amortyzację księgową.Wskaźnik C/WK nie jest wyrocznią , zobaczcie wskaźniki : RENTOWNOŚĆ AKTYWÓW , MAJĄTEK OBROTOWY DO ZOBOWIĄZAŃ KRÓTKOTERMINOWYCH , FINANSOWANIE DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ -WSKAŹNIK ZADŁUŻENIA , RENTOWNOŚĆ KAPITAŁÓW WŁASNYCH , WSKAŹNIK ROTACJI ZAINWESTOWANEGO MAJĄTKU ITP.To się dowiecie dlaczego wskaźnik C/WK jest niski.JUPEK to spółka dla przebiegłych traderów-spekulantów.Tak właśnie na niej zarobiłem i pewnie jeszcze zarobię w swoim czasie.Pozdro
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: ~w33 [83.4.58.*]
    kupisz albo nie kupisz jest wielu takich którzy nie zalapali sie na ,,pierwszy etap zarabiania'
    Na jupku widać było średnią panikę ale i widać było zbieranie konkretne.(:..wszystko jak zwykle zalezy od głębokosci korekty w usa a nie od naszych baranków
    obstawiam ze ta wlasciwa jeszcze nie nadeszla...każdy pod coś gra?...ja pod pompkę na wyższe poziomy zdecydowanie powyżej 3...!ma w miarę płynność i jest tani nadal po 2.31 można pakować do spodu(chyba zę nie skorekci do tego poziomu? i jutro odbije z nawiązką..?) zobaczymy co indianie pokażą?
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: danzaw [89.229.195.*]
    Przeszedłeś sam siebie wypisując takie bzdury.Ciekawe stwierdzenie ze spółka przynoszaca duze zyski jest złą spółką .Za I kw. przychody 46 mln.zysk z działalności operacyjnej 44 mln,zysk netto 53 mln. zysk na 1 akcję 1.03 zł.Aktywa 294 mln.No i najważniejsze zobowiazania 1.1 mln. Piszesz bzdury jeszcze raz bzdury.
  • Re: DO "WWW" I IM PODOBNYCH Autor: ~w33 [83.4.58.*]
    tamten to zesraniec zapomniał ze stoplossy istnieja i wywalił...jutro od tzw.ratujących zyski odbierze sie z rana pod wyniki i pod to ze wlasciwa korekta jeszce nie dzisiaj sie zaczęła...
    zasada prosta jak czerwono kupować jak zielono s[rzedeawać..tutaj dolek cięzko bedzie trafić...dlatego zbieranko coraz nizej..rano byłem 100% pewien ze baraństwo zlamie 2.6 dołem...hahahahahaha...jutro obstawiam dalsze zbieranko nizej...no chyba ze giełda nie pozwoli i jakimś cudem zacznie isć do góry?
  • Re: DO Robkra Autor: ~robek34 [88.156.201.*]
    Ty masz chyba rozdwojenie jazni,21-ego piszesz ze spolka super, przytakujesz Gacusiowi ze ja super przedstawil,ze ludziom ze Stockwatcha mozna wierzyc,a dzisiaj wypisujesz pierdoly.Stary to jest chore.
  • Korekta była wskazana Autor: ~Jędrek [84.203.72.*]
    od 3-ech tygodni dopiero 3-ci dzień na minusie. Jutro odrabiamy z nawiązką, tym bardziej, że Jankesi na zielono.
  • Re: Korekta była wskazana Autor: ~danek [80.48.91.*]
    korekta była wskazana tak jak piszesz ????? ale tu cicho jak makiem zasiał na tym forum
    co niektóry nerwowy wywal bo sie boi wyników za I półrocze czy co?????????
  • Re: Korekta była wskazana Autor: danzaw [89.229.195.*]
    Co tu pisać widzisz sam że dziś handlują niedobitki a Ci co kupowali duzymi pakietami nie śpieszą się ze sprzedażą .W poniedziałek wyniki i po obrocie widać ze bedą dobre bo w innym wypadku podpili by kurs by wywalić.
  • Re: Korekta była wskazana Autor: ~danek [80.48.91.*]
    czytaj jutrzenkę znam jole to pewne
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.