• Do Iwestorów Autor: ~dżepetto [5.173.233.*]
    po przeanalizowaniu -wycofuje wszystkie zlecenia kupna , co powinno zatrzymać sprzedaż darmowych akcji ,która jak Przypuszczamy teraz sie odbywa . skutkować to bedzie całkowitym brakiem popytu i podaży na tych i niższych poziomach a transakcje sprzedaży bedą odbywały sie wśród nich samych . zmusi to strone podażową do zmiany strategi i wyczekiwanie na wyższe poziomy , jak i naturalny wzrost kursu w konsekwencji czego spółka bedzie postrzegana jako bardziej wiarygodna / pisałem o tym w poprzednich postach / . moje wszystkie wpisy sa tylko głosem w dyskusji , czemu służy bankier i prosze Nie traktowac ich jak Rekomendacji - Są to tylko moje Przemyślenia . Powodzenia
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Ogólnie to się robi powoli coraz większy ruch bardzo mnie to ciekawi co dalej.
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~dżepetto [5.173.233.*]
    to było do przewidzenia ,ze darmowi rzucą sie jak reksio na szynke na każda akcje popytową . powodzenia
    czyżby pajawiały sie zlecenia Krzyżowe ?
    brawo iwestorzy -10 i 0 zlecen kupna . jakiś darmoszek nie trzyma ciśnienia i zrzucając zajumał Prezesowi 5k z ostatniego zakupu . oj oj chyba chłoste trzeba bedzie przyjać z godnością i oddać pieniążki . powodzenia
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~dżepetto [5.173.232.*]
    a pisałem ,że zlecenia kupna wycofuje . ha ha ha prezes kupił po 28 i myślał ,że zarobi - a tu , darmowi którym akcje oddał śpiewają mu ,, codziennie niskie ceny ,, i sru w dół . a tak poważniej to fajne firma bedzie miała port folio . zaproponuje jakiejś dużej firmie współprace , to osoba odpowiedzialna za kontrakty prześwietli spółke z PL i co zobaczy - padake . bo akcje wypuścili po 54 gr a kurs 30 . wiekszosc menagerów inwestuje i jak zobaczą taką lipe na akcjach to powiedzą - chcecie z nami współpracować we francji czy niemczech a swojego podwórka nie ogarniacie . moim zdaniem spółka strzela sobie wizerunkowo w kolana , co w przyszłosci moze odbić sie na wynikach i wzrost 30% kw/kw bedzie można miedzy bajki włożyć . powodzenia
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~Dżepetto [5.173.225.*]
    30%r/r
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~dżepetto [188.33.42.*]
    i macie potwiredzenie - artykuł- Info Monitor - 82% firm sprawdza swojego kontrahenta . słysząc ,że to spółka giełdowa pewnie liczą na zarobek a po sprawdzeniu o2t odechciewa im sie sensownej współpracy . świadczyć może o tym brak umow ktore zarzad zapowiadal , a jedyną jaka ostatnio była to rezygnacja Biedronki - wymowne prawda ? . firma dziala w optymalizacji , zwiekszania i usprawniania różych procesów a u siebie nie kontroluje darmowych akcji kórych podaż za chwile doprowadzi Prezesa do strat / co dziennie niskie ceny / - coż za piekna optymalizacja i jakiż efekt skali wywoła to w rozmowach z przyszłymi kontrahentami . co do skali to przejrzyjcie sie jak wyglądają kursy spółek P Ciszewskiego w ktorych albo byl albo jest i doradza . Nooooo efekt skali jest bardzo widoczny , spółki zamieniane sa na drukarnie / do czego już spółka sie przygotowuje / kilka razy było to sugerowane , też w ostatniej strategi . 10 gr wieć i milinowa emisja - to tylko kwestia czasu - jest SKALA - jest . Z mojego punktu widzenie to spółka ktora nie ma najmniejszej checi zadbania o innych, niż swoi akcjonariusze , by przyniosła jakiekolwiek Korzysci z - inwestowania - w nią . warto sie nad tym zastanowić bo przykładow jest co raz więcej a te slowa , o cierpliwości to między bajki można sobie włożyć bo fakty mówią coś całkiem odwrotnego . . powodzenia
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~caływątekprzedszko [89.151.30.*]
    Wolę to.....
    Dynamicznie rozwijającym się obszarem, który zyskuje strategiczne znaczenie, jest rynek mikro-influencerów. W ciągu ostatniego roku współpracy z Klientem rozwiązania One2tribe doprowadziły do wzrostu aktywnych influencerów o 250%, a prawie wszyscy z nich (95%) kontynuują przyjmowanie próbek towarowych i udział w programach (w przypadku całego rynku wskaźnik ten jest przeszło 10 krotnie niższy). W odpowiedzi na ten trend, Spółka rozwija produkt oparty o agenta AI, który umożliwia automatyczną weryfikację treści w social mediach zgodnie z wytycznymi kampanii. 
    – Zainteresowanie influencerów, ich aktywność i lojalność przeszły Klienta i nasze oczekiwania. Automatyzacja procesów, w tym oceny treści publikowanych na podstawie wytycznych kampanii, daje nam możliwość oferowania na rynku nowego modelu biznesowego, który pozwoli na obsługę kampanii na znacznie większą skalę, przy zachowaniu rentowności. To segment o dużym potencjale (trzykrotny wzrost rynku w ciągu ostatnich pięciu lat) i realnym przełożeniu na przychody. – komentuje Radosław Sosnowski, Prezes Zarządu One2tribe S.A. 
  • Re: Do Iwestorów Autor: ~dżepetto [188.33.43.*]
    dla mnie to czysty bełkot bez naczenia - zobaczysz to w minusowych wynikach .
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,26 2025-09-19 16:30:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.