• Zbliża się czas Autor: ~Japan7 [83.21.132.*]
    gdy się okaże kto będzie górą? Albo grupa głosząca trampolinę i rakietę albo grupa wodospad z klubem płaczek.
    Sam jestem ciekawy.
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~c330 [37.225.76.*]
    Myślę, że pytanie jest nie czy, a kiedy. Obawiam się, że odpowiedź to nieprędko.
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Czemu nie napiszesz trampolina i rakieta grupy marzycieli ? Piszesz zlbliza się czas, czego czas? W lipcu w pół roku czekalista n partnering, potem na parka, jak park wyszedł to Bóg wie na co, Tera co się zbliża ? Partnering? Przecież prezio nie powie że nie będzie partneringu to co jak nie będzie to co się zbliża, dalsza niewiadoma ? Jak wyszedł park to większość tego forum spekulowała jak się otworzy i po ile, 32 to tu latało jak szło, a obecnie kurs niżej niż przed ogłoszeniem niesamowitego na skalę powiatu wyniku. Dalej bądźcie marzycielami, piszcie że jest super hiper. Tutaj pewnie wyniki były źle przeprowadzone i nikt tego nie weźmie, bo innego powodu nie widzę skoro wyniki były tak dobre :)
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~c330 [37.225.76.*]
    Dowiesz się w swoim czasie.
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~Japan7 [83.21.132.*]
    klubu marzycieli do którego ja też należę podkreślam.
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~Zdzis [147.161.248.*]
    wszystko co dzis padnie jest opisane w notatkach z konfy z 8maja. MW nic wiecej nie powie, od jakiegos czasu mowi znaczaco mniej, starzeje sie i juz nie ma tej samej werwy w opowiadaniu bajek
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~dsggff [81.161.113.*]
    coś nowego bo brak możliwości słuchania czy w kółko to samo ?
    Powiedział, coś dlaczego ten wynik taki "świetny?
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~Japan7 [83.21.132.*]
    no i już wiadomo dlaczego partneringów jeszcze nie dopięli. Kto cierpliwy i liczy że dopną musi czekać.
    możesz coś bliżej ? niestety nie miałem jak posłuchać tylko czat widziałem.
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~Mar83bi [188.146.36.*]
    Dodatkowe badania pod wymagania Fed wzmacniające pozycje negocjacyjna , z ważnych dla mnie nie przewidują emisji , zarixa wystabilizowana , nie ma niepokoju o finansowanie , wchodzą z generykami m.in. mejsyk i rpa ... jednym słowem gra dla cierpliwych
    dzięki, kwestia czy nie buja ...., ale dzięki.
  • Re: Zbliża się czas Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Ja nie mogę, nie ma na horyzoncie emisji, cofnij się w czasie do esketaminy, to smak mówił a jak było tak wiemy, co do badań do fda żeby wzmocnić pozycję ? To już jest przegięcie, to co robili przez rok czasu? Wy serio wierzycie w te bajki? Coś musiał powiedzieć czemu jeszcze nie ma partneringu, najpierw było mega zainteresowanie, potem każdy czekał na parka, Tera nikt nie czeka na parka, Tera czekamy na fda, po fda będziemy czekać na obniżki stóp procentowych, po obniżkach okaże się że konkurencja ma inny fajny preparat ale im się pewnie nie uda to czekamy na inne wyniki, co z esketamina mówił król prezes czy pominął jak szcz?
[x]
CLNPHARMA -0,91% 21,80 2025-10-24 17:03:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.