• Pięknie rośnie pod premierę ... Ta spółka to bankrut ? Autor: ~Nowy [176.7.0.*]
    Cały gaming rośnie a tu premiera za 3 tyg a to spada -6% w ciągu tygodnia .... To nie jest normalne , kapitał już w ogóle nie widzi potencjału i się ewakuuje? Nie dość że obroty jak w warzywniaku to konsekwentnie każda sesja minus 1,5% - 2 % oni za chwilę mają ogłosić bankructwo ?? Co się tu dzieje .... Na premierę 200 ??? A dzień po co 100 ?? Żadnego dużego kapitału żadnego zainteresowania spółką żadnego zainteresowania tytułem... To jest jakiś żart.
  • Re: Pięknie rośnie pod premierę ... Ta spółka to bankrut ? Autor: ~all [5.173.149.*]
    a jednak ciągle tutaj jesteś wylewając swoje frustracje, przecież nie masz akcji, nei chcesz kupić, po co się tak frustrujesz?
  • all... Autor: ~Nowy [176.7.0.*]
    Ty masz jakiś problem ?? Z czytaniem ze zrozumieniem czy z pamięcią....
    Napisze ci ostatni raz bo zaczynasz mnie nudzić....
    Cenę zakupu mam na poziomie 199 zł
    Akcji kupiłem kilka koszyków za łączną kwotę 142 tyś . I wyjdę z papieru 1 dzień przed premierą. Bo patrząc na sentyment po premierze to zjedzie na dno .
    Czego synku nie rozumiesz ...? Na początku myślałem z do premiery będzie w okolicy 250.... Później już pisałem że opór to 230 .... Teraz widzę że 230 może być problemem ... I zaczyna mnie to martwić bo zaraz się okaże że będę wyskakiwał na 0 a kapitał niepotrzebnie zamrożony na 3 miesiące.
    Chłopie naganiasz na wzrosty wypisujesz jakieś bzdury i do wszystkich masz problem .... Nie rozumiesz że nie każdy chce tak jak ty topić 30 % kapitału na rok czy dwa jak tu nie ma perspektyw na wzrost ....? Na PGMSA jestem 370% na plus w 3 miesiące a tu pod premierę będę na minus ?? Jestem zirytowany i zawiedziony spółką rozumiesz to czy nie czy jesteś tak bardzo ograniczony ...? I tylko bzdury umiesz tu pisać ...bo już chyba wszyscy na forum widzą jaki jesteś Bl@zen .... Reszta tych doklejonych już dała sobie spokój tylko ty ujadasz....!!
  • Re: Pięknie rośnie pod premierę ... Ta spółka to bankrut ? Autor: ~agencja [46.112.88.*]
    Nie, na pewno nie mają ogłosić bankructwa naganiaczu na spadki. Spółka ma złą prasę wśród inwestorów i nie potrafi (lub im nie zależy), aby to zmienić. Jednak to bardzo solidna firma wydająca naprawdę dobre i unikatowe tytuły. Wielka szkoda, że praca naprawdę zdolnych ludzi nie jest doceniana. Życzę im jak najlepiej jako przedsiębiorstwu i zespołowi pracowników - zysków, nagród i satysfakcji, bez względu na to ile wynosi obecnie kurs.
  • Re: Pięknie rośnie pod premierę ... Ta spółka to bankrut ? Autor: ~all [5.173.149.*]
    Nowy, mitoman zapakowany w akcje spółki 11Bit, którą codziennie obrzydza, jak było poniżej 200 zł to naganiał na 150 zł, ale sam jak się okazało zapakował po 199 zł, a tak naprawdę leci rakietą na Pepco, której zapomniał zatankować, ale tutaj jest cyrk, skąd oni Was biorą, czy ja muszę to samo przerabiać na każdej spółce, której akcje akumuluje, na TPE przy 3zł był trabant, na CDP przy 100zł było całe przedszkole wieszczące 70zł, tutaj jest Nowy z ekipą
[x]
11BIT -0,63% 157,00 2025-11-21 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.