• wyniki Autor: ~m-m [85.222.86.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=205721&_DocID=393873&_Site=ESPI&_CheckSum=-131642527
  • Re: wyniki Autor: ~m-m [85.222.86.*]
    ale lipa
  • Re: wyniki Autor: ~Mariusz [64.85.163.*]
    No to teraz już tylko może być lepiej.
  • Re: wyniki Autor: ~kul [83.24.31.*]
    Witam wszystkich,wiele osób się oburzało jak mówiłem o moich obawach za wyniki w II kwartale,ale dzisiaj moje obawy potwierdziły się w faktach.Wyniki są złe,może nawet b.złe,ale przy spadku przychodów i wysokiej dźwigni finansowej obawiałem się jeszcze gorszych,więc zaczynam akumulację ...
  • Re: wyniki Autor: ~..Świr [192.168.0.*]
    a bedzie dywidenda ?
  • Re: wyniki Autor: ~oczkO [89.78.94.*]
    Jeśli w I kwartale byla mega lipa to czego mozna spodziewac sie po firmie która cisnie wiekszosc zysków w 2óch sezonach. Sezon letni i sezon zimowy. Sezon letni, który odbywa się w okolicach marzec - czerwiec i sezon zimowy, który dopiero nadejdzie. Teraz bylo słabo ale czekamy na dobrą zime i bedziemy odbijać już tylko na półnoć. Taka spłka ma mega potencjał. Czytalismy juz o inwestycjach dofinansowaniach. Oni tego nie przejadają tylko cisną na rozwój. Sklepy za granicą, serwisy etc. Firma dobrze sie prowadzi a to w koncu zaowocuje. Kryzys powoli mysle, ze ma za sobą wiec gorzej nie bedzie, tylko lepiej!
  • Re: wyniki Autor: ~no mercy [10.23.7.*]
    może szału wynik nie roni ale firma istują i tu rośnie BOMBA.

ja wsiadam po PKC bo może za 2 tygodnie być op akcji

na moje ktoś zbankrutował i ostatnio wszystko po kosztach puszcza .

lecz po Q3 będzie 9 PLN a po rocznym 15 PLN

TAK JA TO WIDZĘ

Proszę o bezstronne pisanie

PS.
    CZAS WSIADAĆ
  • Re: wyniki Autor: ~Jan [83.23.234.*]
    Wyniki słabe i rośnie to ci heca !
  • Re: wyniki Autor: ~czarus [89.78.94.*]
    Sezon przed nami wiec jak wyniki moga byc dobre ? Rośnie? wg. mnie taka trampolina bo juz bylo pare dni temu po 6,10 Moim zdaniem to przez najbliższe miesiące nic specjalnego sie nie zdarzy. Dopiero po sezonie zimowym jak bedzie dobra zima firma przyniesie fajniutkie zyski i papier urosnie w siłę....
[x]
OPONEO.PL 2,08% 88,40 2026-04-02 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.