• Sonka vs Movie Autor: ~Mindfucker [188.146.34.*]
    Zbijajcie na 13 zaraz sprzedaję TPE na górce to dokupię tu z 5k. Ciekawa ta nasza wycena obecnie vs Sonka, która nie ma nic poza bajkami (nadal brak premiery w roku 2025 długów do spłaty od metra) i WL nie wiadomo czy nie turecko-indyjską jak to było z IFZ.
    Podaje przepis na pompę pod Narcosa, dać zlecenie dla Turków albo Hindusów na TOP100 w WL i zleci się naród :D brać przykład z innych IFZ, Czarnobyl 2, bajki się najlepiej sprzedają, knf śpi i ściga jałowe sprawy sprzed 7 lat jak na przykład Ursus.
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~Ori [5.184.199.*]
    Lepsza Sonka z Cigiem i ich bajki niż dziadostwo tutaj. Wolałbym bajki, napompowana whishliste i kurs 40 zł a nie wyprowadzanie kasy poprzez usługi obce i kurs 14
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~xxx [176.221.116.*]
    dokładnie ! a wcześniak to nawet jak bajki opowiada to nikt mu nie wierzy ....
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~awt [194.0.181.*]
    Zmiany długo, długo nie będzie.. tylko gdzie to się zatrzyma. Wskaźniki nie kłamią :

https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/MOV
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~Free [93.159.48.*]
    Taaa IFZ to bajki i nadmuchana WL, ale tam w raporcie rocznym było 13 mln zysku a tutaj 0,2 mln. Hmm dziwna sprawa jak to nadmuchane WL przekłada się na zyski firmy a dobra sprzedaż wręcz przeciwnie - nie daje żadnych zysków.

Wynika z tego, że jednak lepsze są te wydmuszki z wysoką WL niż ta perła MG z wysoka sprzedażą.

A tak już całkiem serio - dopóki tutaj rządzi prezes-dodruk, to będziecie mieli wyprowadzanie kasy przez usługi obce. Niestety jak któż jest garażowym cwaniaczkiem, to zostaje garażowym cwaniaczkiem niezależnie od wielkości firmy. Z jego podejściem zapomnijcie tutaj o jakimś poważnym inwestorze. Zresztą on nie chce poważnego inwestora, bo ten patrzyłby mu na ręce, a drobnych może robić tak jak chce.

Mnie zadziwia, że zmobilizowaliście się dwukrotnie do blokady emisji, a nie potraficie złożyć wniosku o odwołanie tego cwaniaka. Nie dziwcie się, że kurs tutaj tak spada, po prostu po tym raporcie nikt nie wierzy, ze jest możliwe zaraportowanie jakiekolwiek zysku przy tym zarządzaniu.

Po jego odwołaniu mogłoby się dziwnym trafem okazać, że nagle koszt usług obcych spadł o 50% i rzeczywiście spółka może zarabiać i płacić dywidendy.
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~dR [5.172.255.*]
    Więc dla tego na WZA trzeba pana Prezesa poprosić o dokładne rozliczenie z wydatków - jeżeli są przesłanki ku temu że prezes wyprowadza pieniądze ze spółki zgłosić odpowiednim służbom i może wreszcie zacząć rozmowy odnośnie porozumienia akcjonariuszy oraz kwestii usunięcia prezesa.
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~Psychiatra [31.0.94.*]
    Drużyna płaczków została wypuszczona na boisko, podszewka ori i nadworny błazen xxx
    Niezła kompanija....
    No tak,tylko płacz i zgrzytanie zębów, zamiast wziąć się w garść i działać. Szkoda im było po 250 na pełnomocnictwo to teraz mają straty 2 razy tyle. Każdy siedzi spokojnie i liczy że jakoś to będzie, no to ja wam powiem że nie będzie. Na spółce zarabia prezes z akolitami oraz grupa cwaniaczków, która robi fajne kółeczka ( fakt że dzięki nim wyszedłem na swoje, choć ja akurat kupowałem jak było tanio, to i straty miałem niewiele). Prawda jest brutalna, dajecie się strzyc to was strzygą.Jeżeli tutaj ma się cokolwiek zmienić to trzeba zacząć działać. Po pierwsze trzeba przyjechać. gromadnie na WZA i pokazać prezesowi swoje niezadowolenie. Niech nie sadzi bajeczek tylko skoro miał na wynagrodzenie dla swoich, ma mieć też dla akcjonariuszy - poruszyć kwestię dywidendy. Niech da też konkretny plan działania, łacznie z przewidywanymi zyskami oraz ich wykorzystaniem. To tak na początek.No i może jeszcze wyjaśni sytuację wszystkich spółek córek - po co ich tyle natworzył, czy do wyprowadzania pieniędzy czy był jakiś głębszy sens?
    dR - serio spodziewasz się, ze ci powie wprost że stworzył spółki córki do wyprowadzania pieniędzy ze spółki?:) On jest cwaniakiem nie gł..em:)
    Tu raczej chodziło o pewien skrót myślowy, nie chce mi się tego opisywać a tym bardziej na forum publicznym ale chodzi o sprawdzenie przepływów pieniężnych pomiędzy spółkami i zasadność ich utrzymywania.
    Podejrzewam, że nawet jakbyś mu pokazał odpowiednie wpisy w księgach to starałby się nawinąć ci jakiś makaron na uszy. To jest właśnie ten typ cwaniaka, co jak go złapiesz za rękę to mówi, że to nie jego ręka.

Może jakbyś poszedł z nim do sądu to w końcu usłyszałbyś prawdę, inaczej wydaje mi się że narażasz się tylko na kolejne teksty o jego wizjonerskim podejściu:)
    Nie trzeba go słuchać. Jeżeli są przesłanki ku temu zawsze można złożyć zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa a wtedy sprawa dostaje swój bieg i musi zostać wyjaśniona.
  • Re: Sonka vs Movie Autor: ~Free [93.159.17.*]
    Dlatego napisałem, ze prawdę usłyszysz dopiero w sądzie, bo tam nie będzie mógł kręcić.

Pytanie tylko kto niby ma złożyć to zawiadomienie - chyba krasnoludki, patrząc po tym jak poszło z założeniem porozumienia akcjonariuszy. Raczej nikt nie będzie sam wydawał hajsu na adwokata z powodu prezesa.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.221.116.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MOVIEGAMES 0,45% 13,36 2025-09-26 16:47:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.