• Nie w temacie Autor: ~Niestety [5.184.252.*]
    Ale ciekawie sie rozgrywa gif, to moze tylko dac przyklad ze nawet przy premierze moze nie byc pompki. Choc nasz kurs wg mnie szoruje niestety
  • Re: Nie w temacie Autor: ~Runner [80.50.145.*]
    Gra JDM jest do mniejszego specjalistycznego grona graczy, którzy tak naprawdę są SIM RACING, więc tam nie będzie na premiery rekordów, a jedynie długo falowa sprzedaż. Tam bardziej bym grał pod wyniki i długoterminową sprzedaż.

Po za tym kurs urósł od lutego ok 100% w 3 miesiące i nie ma pompy? haha Gdzie masz taki szybki zysk w tak krótkim czasie?
    w 2023 można było kupić za 4.60 PLN i sprzedać za 14 pln.
    Ja akurat kupiłem za 8 PLN, nie udało się za 6.60 i sprzedałem po 11.50. Poczekam co będzie się działo potem.

Za zarobek właśnie zakupiłem kierownicę MOZA R5 i będę testował dla funu jutro JDM z prawdziwego zdarzenia.
  • Re: Nie w temacie Autor: ~Niestety [5.184.252.*]
    Widze ze kolega nie zrozumiał postu. Przewidywalnosc robienia pomoy pod premierę sie skonczyla. Cos co bylo 3-4 lata temu sie nie powtarza. Wiem za ile byl kurs i za ile jest, co niektórzy spodziewali sie tam 50 zeta dzis. Swoje tez zarobilem pzdr
  • Re: Nie w temacie Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    To już wiadomo nie od dziś. Rok 2020 to była anomalia, czyli wielką bańka. Teraz są czasy, można powiedzieć wojenne. W 2023 roku kurs urósł od 1,20 do 4,30 i to przy zdołowanym gamingu, wojnie i premierze drugiej części gry, o której już było dużo wiadomo. Niech teraz będzie te 3pln na szczycie i jesteśmy zarobieni.
  • Re: Nie w temacie Autor: ~Niestety [5.184.252.*]
    Jeszcze sie okaze ze najwyzszy kurs bedzie np w pazdzierniku. Ale przy gr1 była taka dzida że kosmos
[x]
ONEMORE -1,54% 2,23 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.