Gra JDM jest do mniejszego specjalistycznego grona graczy, którzy tak naprawdę są SIM RACING, więc tam nie będzie na premiery rekordów, a jedynie długo falowa sprzedaż. Tam bardziej bym grał pod wyniki i długoterminową sprzedaż.
Po za tym kurs urósł od lutego ok 100% w 3 miesiące i nie ma pompy? haha Gdzie masz taki szybki zysk w tak krótkim czasie? w 2023 można było kupić za 4.60 PLN i sprzedać za 14 pln. Ja akurat kupiłem za 8 PLN, nie udało się za 6.60 i sprzedałem po 11.50. Poczekam co będzie się działo potem.
Za zarobek właśnie zakupiłem kierownicę MOZA R5 i będę testował dla funu jutro JDM z prawdziwego zdarzenia.
Widze ze kolega nie zrozumiał postu. Przewidywalnosc robienia pomoy pod premierę sie skonczyla. Cos co bylo 3-4 lata temu sie nie powtarza. Wiem za ile byl kurs i za ile jest, co niektórzy spodziewali sie tam 50 zeta dzis. Swoje tez zarobilem pzdr
To już wiadomo nie od dziś. Rok 2020 to była anomalia, czyli wielką bańka. Teraz są czasy, można powiedzieć wojenne. W 2023 roku kurs urósł od 1,20 do 4,30 i to przy zdołowanym gamingu, wojnie i premierze drugiej części gry, o której już było dużo wiadomo. Niech teraz będzie te 3pln na szczycie i jesteśmy zarobieni.