Bardzo dobrze, że tyle osób pobrało demo, dobrze że są pozytywne opinie. Ale szkoda i to wielka szkoda, że the alters jako nowe IP nie ma żadnych materiałów promocyjnych, a rozgłos o grze jest znikomy. Przydała by się poważna kampania marketingowa... Co prawda gra jeżeli będzie bardzo dobra lub wybitna to sama się obroni, nie mniej jednak szkoda, że tak cicho o tej produkcji.
przecież kampania marketingowa dopiero się rozpocznie, siedź na d... Stefano i dobieraj jak dają, a jak jesteś znudzony to zapytaj Inwestora lub Nowego o kupić, wtedy będziesz miał rakietę na wstecznym gwarantowaną
niedługo zacznie robić się głośno o The Alters, wszystko gotowe do rozpoczęcia kampanii, pózniej szybciutko raport o przekroczeniu 500k kopii, raport za q2 będzie piękny, wtedy rzucą się fundusze
Śledzę Twoje wpisy i wybacz, ale z optymisty stajesz się już zwykłym naganiaczem. Chcesz marketing zaczynać robić na trzy tygodnie przed premierą!? Kurs jest tam, gdzie na początku maja, obroty nie rosną. A Ty gadasz o wynikach za Q2, a co jak po premierze faktycznie kurs się cofnie o 20, 30%? Bo to jest bardzo realne w gamingu. Kiedy wtedy widzisz jakiś zysk dla akcjonariuszy?
jak się cofnie to dokupię, sprzedam Tobie w Q1 2026 po 500-700zł, płaczesz tak samo jak płakali na TPE przy 3zł i CDP przy 100zł, zachowujesz się jak przedszkolak, musisz mieć tu i teraz, a wzrost niestety zależy od akumulującego, masz lepszą spółkę to kupuj, tylko się pochwal żebyśmy mogli po czasie porównać, moje wpisy możesz znaleźć sprzed roku zarówno na TPE przy 3zł jak i CDP przy 100zł, też mówili że naganiam, także jestem przyzwyczajony
Niczego mi nie sprzedaż po 500-700zł bo ja nigdy nie wchodzę na takich górkach, chyba, że spekulacyjnie na parę dni, dlatego zarabiam. Druga sprawa, jeśli The Alters będzie hitem, to tutaj faktycznie kurs pójdzie w stronę 600zł, ale raczej rozłoży się ten wzrost na miesiące a nie na dni. Więc będę miał spokojnie czas, żeby sobie wejść już w bezpieczną (jak na giełdę) inwestycje. Nawet jeśli będę wchodził po 300zł w sierpniu, a sprzedam po 600 w np. marcu to mnie to absolutnie satysfakcjonuje. Jednak teraz - jeśli tutaj nie będzie co najmniej 250zł do czerwca - to ja z moimi kilkunastoma procentami wychodzę. Bo jeśli The Akters okaże się choć trochę nie takie super, to tutaj będzie 150zł po premierze i bardzo długa droga do góry.
Każdy sam musi sobie kalkulować swoje decyzje, taka jest moja taktyka na B11 w obliczu ostatnich trzech miesięcy. I polecam ją tym, którzy teraz są nad kreską, a nie mają skłonności do dużego, niepotrzebnego ryzyka: 250zł do końca maja i rosnące obroty - trzymać; mniej niż 240zł i obroty na obecnym poziomie - sprzedawać i obserwować premierę i sprzedaż gry.
Fajne przepisy na sukces sprzedajesz. Ciekawe czy się sprawdzi. Kurs jest sterowany przez fundusz i shorciarzy. W sumie pewnie ma małe szanse na mocne szarpnięcie przed premierą.
Nie potrzebujesz sterowania kursem przez nikogo jeśli na spółce z kapitalizacją ponad pół miliarda zł masz obrót na sesję to 2 - 3 miliony. Zwyczajnie nie ma popytu. Szkoda.
przestań już pisać te bzdury, zobacz przy jakich obrotach akumulowali TPE przy 3 zł, 1-3 mln na sesję, a później w pół roku zrobili ponad 100% i masz obroty 20-30mln, najlepiej daj sobie spokój z giełdą, widać to nie jest dla Ciebie, albo sprzedaj akcje, poczekaj na obroty i wtedy sobie kupisz, co za przedszkole
Czy Ty w ogóle rozumiesz dlaczego Tauron rośnie, czy inwestujesz na ślepo!? Tauron i cała energetyka rośnie pod zapowiedź rządu o wielkich inwestycjach, dodatkowo akurat TPE pokazał zyski jako jedyny z wielkiej trójki energetyki należącej do SP. Co Ty ciągle porównujesz, co ma jedno do drugiego?
porównuje do TPE, ponieważ kiedy kupowałem i namawiałem na forum do kupna przy 3 zł, to miałem do czynienia z takim sami malkontentami jak Ty i też nie było obrotów, Ty się zorientowałeś przy 7zł teraz po fakcie udajesz chojraka, jakoś nie przypominam sobie Ciebie z forum Taurona pół roku temu, teraz nagle wszystko było oczywiste, daj sobie spokój z giełdą, a napewno z 11Bit