Ja wiem tylko jedno jutro sprzedaje dwie nieruchomości . Za jedną dokupuje akcje . Chcę zwiększyć machinalnie portfel. Stawiam kartę ma asbis. Orlen średnia 46 i już nie dobieram. Czekam na rozwój sytuacji do dywideny. Tutaj zakładam bardzo duży rozwój. Cenę akcji ponad 40 zł. Czas pokaże. Porostu lubię zaryzykować. Asbis od grudnia jest moim koniem wraz z Orlenem. Sprzedałem JSW wszystko zainwestowałem w Asbis i Orlen. W ciągu 5 dni chce zebrać kolejny pakiet około 40 tyś kolejnych akcji na jak najniższym poziomie . Dziękuję za linka. Cierpliwie czekam na rozwój do końca roku .
I przyszedłeś się pochwalić, żeby ludzie podbili cenę? Czy wy myślicie, że ktoś wam wierzy w takie bzdury? Z arkadiusztoja możesz sobie dyskutować. Jesteście tego samego poziomu.
Ty antynagon rozmawiam bo ingeruje mnie asbis . Jakie dalsze plany przyjęcia . Najlepiej niech będzie korekta w dół. Wierzę w spółkę inna nie opluwam. Dbam również o swoje . Dla mnie będzie bardzo interesująco . Czekam jeszcze czy będzie skup akcji. Potrzebuje jeszcze tyle zebrać z rynku . Za dywidendę kupuje akcje. To samo miałem w pandemii . Kupiłem sporo akcji xtb po 10 zł. Wziołem 3 dywideny . Sprzedałem po 72 zł xtb . Potem sporo akcji rainbow spółki która sprzedaje wycieczki. Potem KGHM za 106 . Sprzedałem 172. Po prostu intuicja . Strefa na JSW ale już odrobiłem. Spółka mnie zmęczyła. A ty możesz sprzedać teraz akcje Asbis . Czym taniej kupię tym dłużej czekam . Obecnie jestem dumny z posiadania tak dużego pakietu asbis . Dobrego dnia .