Twoje przewidywania ,123,są nie trafione i życzeniowe. Na lubawie też nie widziałeś potencjału wyjścia powyżej 9… i ogłosiłeś że sprzedałeś jak mało poważny gość. Tutaj też trujesz ludziom tylko dlatego bo masz akcje wlt. Nie oszukujmy się.
Tak Bindol , wyszedłem z Lubawy i pisałem o tym , zakup 3,47zł wyjście 8,62 zł nie jestem mistrzem łapania dołków i szczytów ale zauważyłem większy potencjał na Wieltonie i dla tego już tu jestem . Zastanawia mnie to ,że ty się tu zjawiłeś , co by cię zainteresowało na tym bankrucie? Dlatego będę powtarzać ludziom do bólu , że" giełda to szkoła podejmowania decyzji " ja puki co to od kilku lat płacę podatek od zysków z giełdy czego wszystkim życzę żeby tak zmykali rok na giełdzie jak ja. Powodzenia.
Bindol a tak jeszcze to gdybyś się przyjrzał moim wpisom ze ( steve2)to byś widział , że nie raz przewidziałem spadek i wzrosty na Lubawie , podjąłem decyzję sprzedać , bo zysk osiągnął moje oczekiwania. Pytanie Bindol , dalej jesteś na Lubej? Bo ona zaczyna lekko kuleć , ale jak zobaczę potencjał Luby do wzrostów to się tam wbiję.
Witam 123, na lubawie skróciłem pozycję o 50% , przy ca. 11. Nadal widzę tam potencjał, ale obecny czas jest nie przewidywalny (wybory) i bardzo uważnie się przyglądam, bo też mam świadomość że wiecznie rosnąć nie będzie. A tutaj, również obserwuję, bo jest potencjał. Tylko według mojej oceny trzeba zaczekać co będzie po wyborach, bo maski opadną.. tutaj jest przyszłość, może nie tak od razu, ale w perspektywie do 12 miesięcy owszem. Po wyborach będzie można powiedzieć więcej, bo teraz to oni wszystko obiecają