W tej chwili spółka siedzi cicho i udaje trupa (lub nim jest) Nie mniej jednak jeśli przestudiować komunikaty oraz raporty można wysnuć wniosek że pracują w ciszy. Jak jest czas pokaże
Byłem na tej spółce dosyć długo, straciłem sporo kasy niestety ale się ewakuowałem. Prawda jest taka że mieli duży potencjał który zmarnowali tracąc zaufanie w Drago. Wystarczyło bardziej się zaangażować i przyłożyć do pracy. Nie dotrzymywali terminów, przez co Drago musiało się tłumaczyć i ostatecznie zerwali kontrakt a z Duality odeszli ludzie, część jeszcze wcześniej. Nie wiem jaki był powód , ale już po nieudanym Unholy zrobiło się słabo, pewnie ze wzgl na kasę, a jak Farm też okazał się zbyt amitny dla Duality to już wiedziałem że jest źle. Jak nie było ludzi to skończyło się tym że bazowali tylko na promocjach na starsze gry, pewnie robią tak do dzisiaj ( nie śledzę już ), premiery zaczeli przesuwać , terminów nie dowozić i tak się skończyło. Nie twierdzę że tutaj nie będzie jakiegoś strzału spekulacyjnego lub może pozyskają jakiegoś inwestora. Na to pierwsze bym za mocno nie liczył bo dużo ludzi tylko czeka żeby wyskoczyć. Może Barn2 to byłby promyk nadziei no ale musieliby powiększyć zespół żeby to miało jakiś sens wogóle. Plus za to że olewali akcjonariuszy ale chociaż nie upychali im swojego papieru co na innych spółkach się działo, więc było poczucie że wszyscy jesteśmy w doopie. No ale to żadne pocieszenie. Może to komuś pomoże w decyzji
Dzięki za poradę inwestycyjna, przekonałeś mnie żeby tu nie inwestować oj przekonałeś, dobry z Ciebie doradca inwestycyjny , bardzo profesjonalna porada inwestycyjna
Utopili to na unholy cały potencjał jak już bo nieroztropnie zabrnęli w układ że sponsorem który położył marketing totalnie a termin zmusił ich do wydania niedokończonej gry która w przypadku dopracowania i zrobienia porządnego marketingu wywindowała ich na inne orbity. Natomiast przy tak śmiesznej kapitalizacji jak teraz wydanie bf2 napewno wywinduje ich na wyższe kapitalizację. Pytanie czy będą umieli to potem jakoś wykorzystać. Natomiast kluczowe jest to co dzieje się na innych spółkach gamingowych i to głównie dlatego jest trudno teraz wydawać cokolwiek a tym bardziej szukać wydawcy dla bf2 nawet jakby gra była zrobiona to muszą znaleźć wspólnika do debiutu. Plus dla nich taki że cały Czas zachowują chłodna głowę dobrze zarządzają tym co jest. Co do drago to dziwne byłoby żeby przy tak okrojonym składzie dotrzymać terminów i słusznie skupili się na bf2 a nie dalej ciągnęli zlecenie nie mając szans na terminować i narazc się na kary umowne
Idealnym wydawca dla Duality jest Drago Entertainment, wystarczy spojrzeć jak wypromowali posługując się jedynie nieoficjalnymi wzmiankami tytuł Car Dealer Simulator. Generalnie to obie spółki zdają się zachowywać tak cicho jak to tylko możliwe, Drago realizowało nawet skup akcji własnych. Zgadzam się że Barn Finders może zapewnić kilkukrotny wzrost kapitalizacji , co więcej jakakolwiek informacja zapewniajaca że okręt nie idzie na dno już pewnie da podwojenie kursu. Jeżeli moje przypuszczenia się potwierdza to zarówno na Duality jak i na Drago Entertainment zobaczymy ostro up. "Pracuj w ciszy, niech owoce Twojej pracy mówią za Ciebie"