• Raport opinie Autor: ~Ania [37.47.113.*]
    Czemu nie ma żadnej informacji o tym raporcie? Żadnego komentarza od Bankier
  • Re: Raport opinie Autor: ~1stein [37.30.54.*]
    A o czym ma być? Wielu dalej uważa spółkę za spekulacyjnego gniota to będą sobie zawracać głowę. Ale jest jeden plus tegoż fakta - zaczną pisać i pisać gdy będzie sporą górka, a wtedy zgodnie z zasadą: kiedy wrzawa wtedy wychodzić, rzesza chętnych podbije jeszcze ath o parę punktów a zarobienia z kasa zaczekają aż papier spadnie do 5.50 Zeta...
  • Re: Raport opinie Autor: ~Recon [83.24.221.*]
    Dnia 2025-05-16 o godz. 14:30 ~1stein napisał(a):
    > A o czym ma być? Wielu dalej uważa spółkę za spekulacyjnego gniota to będą sobie zawracać głowę. Ale jest jeden plus tegoż fakta - zaczną pisać i pisać gdy będzie sporą górka, a wtedy zgodnie z zasadą: kiedy wrzawa wtedy wychodzić, rzesza chętnych podbije jeszcze ath o parę punktów a zarobienia z kasa zaczekają aż papier spadnie do 5.50 Zeta...

1stein co za przemiana :))))
  • Re: Raport opinie Autor: ~1stein [37.30.40.*]
    Co mam Ci odpisać, można by rzec że Kcionc mnie tu nasłał (zresztą brachol też ma banana wyżej niż sufit) a że spółka prosta jak cep to i zarabianko w miarę godne co roku było. W tym roku cpar oszust jeden miał olśnienie i zrobił interes na wiele lat zaskakując wszystkich bo i nawet trole się pogubily i nic nie pisały. Teraz będąc nieco zarobiony :) stwierdzam że w tym jednym wyjątkowym przypadku kot się przy jednej dziupli wyzywil... A perspektywy są wyjątkowo i zaskakująco twarde i fundamentalne co czyni moje zdziwienie i zaskoczenie wyjątkowym - z koofna rodzi się motyl...
  • Re: Raport opinie Autor: ~Zniesmaczony [164.127.251.*]
    Oszustwo, Polska giełda to pralnia pieniędzy i spekulanci.Analiza techniczne i raporty nic nie znaczą.liczy się polskie cwaniactwo i daytrading .jestem na giełdzie od 3 tygodni na USA ,Niemcy zysk ,w Polsce straty i wykresy z nieba tworzone.pewnie jesteście z siebie dumni,na tym forum komentarze co ślina na język przyniesie nie pozdrawiam
  • Re: Raport opinie Autor: ~Waldi777propo [83.7.249.*]
    Z tym gosciem sie zgadzam kto dzisiaj patrzy na wykresy swieczki komunikaty Zasadav prosta chcesz zarobic musisz kogos oszukac tymi j.w
  • Re: Raport opinie Autor: ~Hehe [37.31.0.*]
    Ania partnerka aaa
  • Re: Raport opinie Autor: koralgol4 [91.150.204.*]
    Nie zgadzam się. Na Polskiej giełdzie da sie zarobić choć faktycznie bardzo lub reagować emocjonalnie na każdy news i to jest fajne! Zresztą amerykańska też tak reaguje - jakie były spadki po cłach trumpa? Sam wiem, bo byłem na potwornym minusie, ale, ALE przeczekałem i teraz mam spory plus. Więc każdy kto tu narzeka nie ma po prostu cierpliwości!
  • Re: Raport opinie Autor: ~Ania [139.28.41.*]
    Nie wierzyłam, a jednak;) jestem na zero :D teraz czy sprzedawać czy sobie znowu stres fundować
  • Re: Raport opinie Autor: koralgol4 [91.150.204.*]
    Aniu, zawsze na plusie, nigdy pod kreską
  • Re: Raport opinie Autor: ~Recon [83.24.221.*]
    Dnia 2025-05-20 o godz. 09:43 ~Ania napisał(a):
    > Nie wierzyłam, a jednak;) jestem na zero :D teraz czy sprzedawać czy sobie znowu stres fundować

Jeśli dowiązą emisję 26.05.2025 oraz kasę do 10.06.2025 to dzisejsze poziomy mogą być okazją. Jak będzie nie wiem, ale kupuję opcję na przyszlość, przy uwzględnieniu ryzyka na poziomie 25%
  • Re: Raport opinie Autor: ~Dario [83.3.17.*]
    ludzie jest finansowanie, jest zaraz fabryka, wkrótce produkcja najbardziej poszukiwanej na świecie broni czyli kupujemy dzis za darmo. jakby jeszcze doszła wspólpraca z państwem a musi do tego dojść to dzisiejsze poziomy rafametu to jest nic
[x]
NIEWIADOW 0,53% 18,95 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.