Trochę się pomyliłem :-) ale i tak jest bardzo dobrze.
"Na koniec I kwartału 2025 roku przychody ze sprzedaży osiągnęły poziom 34 316 tys. PLN i były wyższe w stosunku do stosownego okresu ubiegłego roku o 36,67%."
Dnia 2025-05-16 o godz. 08:34 ~Analityk napisał(a): > Nie ukrywam, że mam satysfakcje, że znowu miałem racje. > > Dzisiaj będzie odcięcie od tanich akcji.
Rację? U ciebie Przychody +320% w rzeczywistości jest 10 razy mniej... Zysk u ciebie +530% w rzeczywistości jest 10 razy mniej Albo czytamy dwa różne raporty albo masz duży problem z matematyką. Wczoraj były testy 8klasisty podejrzewam że tam były trudniejsze zadania niż wyliczenie procentu..
Nie bardzo rozumiem też co znaczy "odcięcie tanich akcji"? Wczoraj były tanie, a dziś po "szalonym rajdzie" + 2-3% już są drogie?
Bardzo dobre wyniki finansowe nie zachęcają do sprzedaży akcji po tak niskiej cenie.
Też chciałbym więcej akcji taniej dokupić ale "obawiam się", że wyniki w kolejnych kwartałach będą jeszcze lepsze niż w 1Q.
Zgadza się, wyniki bardzo dobre, dokupić taniej powinno się udać, szczególnie gdy zostanie utrzymana polityka imformacyjna, a na lepsze wyniki w przyszłych kwartałach zdecydowanie liczę,
Dnia 2025-05-18 o godz. 16:40 ~Trevor napisał(a): > Zgadza się, wyniki bardzo dobre, dokupić taniej powinno się udać, szczególnie gdy zostanie utrzymana polityka imformacyjna, a na lepsze wyniki w przyszłych kwartałach zdecydowanie liczę,
Dokupić taniej powinno się udać ?-Aha,Ciekawe A kto to sprzedaje ?Jezeli zaryzykuje przerzucić w dół,to i ja dobiorę.
Najlepsze spółki to te którymi interesuje się na razie niewielu inwestorów. Dywidenda 25 gr na akcje to więcej niż dają obecnie zarobić najlepsze obligacje SP.