To to myślę, że jutro src Obserwator i kilku innych ruszy na zakupy już od 9 rano :) Myślę, że jutro obroty na wzrostowej sesji może w końcu znacznie przekroczą....5 tys. zł :)
Z tej mąki nie będzie dobrego i zdrowego chleba. Bracia Kierulowie nie mają żadnych sensownych pomysłów na lepszą przyszłość Invention ani Softblue. Bardzo słabo to wygląda.
kasa idzie cały czas na bankruta INM; z raportu INM II. Zobowiązania długoterminowe 2. Wobec pozostałych jednostek, w których jednostka posiada zaangażowanie w kapitale 31.03.2025 - 19 845 156,68 31.03.2024 - 15 622 884,38
IV. Inwestycje długoterminowe 31.03.2025 - 48 821 763,14 31.03.2024 - 43 285 814,64 jeśli udało by im się jakimś cudem odzyskać całość "zainwestowanej" kasy to same te inwestycje + gotówka w kasie = 58gr/akcje plus jeszcze biurowiec
Dnia 2025-05-16 o godz. 09:59 ~Jw napisał(a): > A na onv ładnie ubrali pod raport, zjazd do bazy alw co się dziwić akcjom naganial 24h
On tam ciągle nagania dlatego omijają to z daleka.
Jak inv było powyzej 30gr akcjom pisał że to okazja, taniej nie będzie a jak mu pisali ze bzdury plecie to ujadal bardziej a potem kurs zanurkował z +30gr na naście groszy . Niedawno podbitke to wył o odpale ogromnej okazji a kurs zanurkował i ubranka rozdane
Ten akcjoinm to wie ale to jakiś opłacony pa ja cyk
Mamy fakty w postaci raportów i cyferek a ten dalej twierdzi że inv to perła hahaha
Wystarczy wejść tam na forum i poczytać jego odklejone posty. Poczytajcie co pisał w kwietniu i na początku maja
https://m.bankier.pl/forum/temat/15789277
src a czy ktoś ci karze coś czytać na tym czy innym forum? chłopczyku w krótkich spodenkach, zostałeś dawcą kapitału, sponsorem budowy INVENTION i nie umiesz sie z tym pogodzić oj nie dla ciebie jest giełda więc lepiej zostaw coś czego nie rozumiesz i zajmij się zbieraniem kapsli albo wyprowadzaj gęsi na spacer tylko uważaj byś je nie pogubił bo obawiam sie, że i z tym sobie nie poradzisz
qaz nie ośmieszaj się ty nawet nie znasz podstawowych zasad sprawozdawczości i nie wie co jest składnikiem np. tych "inwestycji długoterminowych" żyj w swoich urojeniach dalej
Akcjom to nagon ,przypomne jak zachwalał inv powyzej 30gr że to okazka taniej nie będzie i spadlo na naście groszy . A wielu mu pisalo że bredzi o wzrostach to też atakował jak teraz.
Zrobili teraz kolejna szybką podbitke i zjazd a akcjom ujadal znowu o wzrostach .
Taki to nagon