26.8.Warszawa (PAP) - Millennium Fundusz Inwestycyjny Otwarty ma ponad 5 proc. akcji
Mispolu - poinformowała spółka w komunikacie.
Przed transakcją kupna fundusz miał 4,78 proc. akcji spółki i tyle samo udziału w ogólnej
liczbie głosów.
Po rozliczeniu transakcji posiada 5,26 proc. akcji i tyle samo udziałów w ogólnej licznie
głosów. (PAP)
iiiiiiiiiiiiiiiiii..................
Millennium TFI ma 5,26 proc. akcji Mispolu
25.8.Warszawa (PAP) - Fundusze zarządzane przez Millennium TFI zwiększyły swoje
zaangażowanie w kapitale zakładowym Mispolu i mają one obecnie 5,26 proc. akcji tej spółki
- poinformował Mispol w komunikacie.
Przed zwiększeniem zaangażowania Millennium TFI miało 4,78 proc. akcji Mispolu. (PAP)
I CHYBA DOBRZE ZE TEN ZBIERACZ SIE W KONCU UJAWNIL MORZE SIE WRESZCIE RUSZYMY DO GORY!!!!!!!!!!!!
TAK DLA JAJ NIE KUPOWALI BY AKCJI MISKA PRZY 5% TO 1ZL TO BEDZIE GIGANTYCZNA STRATA DLA NICH ;D
MAM PO 4,66 I SOBIE POCZEKAM NA WIECEJ NIE ODDAM PO TANIOSCI :)
smacznie, smacznie panowie i panie :)
Najlepiej to mi smakuje ta ich konserwa wojskowa, to takie smakowite jest ze cale 400g zjadam w pare minut ze swiezym chlebusiem :)
Pychotka! :)
Jak fundusz wychodzi ze społek to zaczyna się sypanie jak na HTL strefie, optopolu.
A jak wchodzi to z jakimś celem, nie? :D Wiec na pewno nie bede ubierac leszcza, a po pierwsze musieli by dac info ze zeszli, to po co pare dni temuwchodzili? :)
Oj siedzi potencjal w tej firmie, w poniedzialek zobaczycie po wynikach :)
Narszcie mamy porządnego sternika
Gdzieś czytałem, że w 2010 dostaniemy dywidende za caly 2009 :)
usi, kusi :)))
niedowartosciowana spóła niech sie tylko nerwowi jeszcze dzis wyprzedadza i lecimy na nowe szczyty ;----)
a wartość księgowa się jeszcze podniesie po 4 kwartale na 7-8zł :) tylko gdzie my wtedy będziemy na 10-12zł? :D
Widzę tu pewny zysk. Jeżeli się nie spóźnię to jutro przeskakuję po trochę ze spółek lekko upadłych na PEWNY ZYSK. A konserwy będe jadł codziennie na obiad. He
Jeżeli mi się nie uda wskoczyć to życzę powodzenia
Tu musi być sukces )