• Jakie to dziwne... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Napisałem na forum, że mamy równość odcinków (AB+CD), dwie formacje objęcia bessy - a to wszystko zwiastuje mocniejszy ruch na południe i co? Pomyje i hejt....
    Kiedy okazuje się, że trochę racji miałem - cisza i spokój....znikają jakoś koledzy z pomyjami....nagle okazuje się, że po dziennym spadku ok. 10% jakoś nie widać tłumów do zakupów.....eech, życie.

• Re: Jakie to dziwne... Autor: alicja1992 [188.146.174.*]
    Jeśli sprawdzi się to co przewidywałes to kilku zniknie z grupy lub będzie mieć nowe nick Jeśli nie, to dalej tak będzie, chociaż ja i tak uważam że miałeś na razie część racji bo z 96zl spadek na 84 to już coś. Oczywiście pełna racja będzie przy 72zl w tych granicach, wg mnie przynajmniej
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Żebyśmy mieli wspólną płaszczyznę.....nadal uważam, że docelowym kierunkiem jest PÓŁNOC, ale mocna korekta świetnie się sprawdzi.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Tomek [46.112.88.*]
    Mialem to samo
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Olo [188.146.148.*]
    Gdzie miałeś rację? Pierwsze objęcie bessy ogłosiłeś prze zamknięciu 83,20, później były kolejne niewiele wyżej. I to były sygnały do wyjścia z parkietu, tymczasem cena poszła w górę o 18,4 %, to gdzie tu racja jest? Objęcie bessy/hossy to jest stan permanentny na rynku. Setki tych formacji pojawia się dziennie i nawet jeśli postąpisz zgodnie z sygnałem to najczęściej nie zdążysz wrócić na parkiet, bo się okazuje, że korekta była, ale płytka itd. No ale jak chcesz to masz swoją rację i się jej trzymaj. Natomiast dziś, jak na razie, wesoło nie jest.  
    Tej korekty może nie być bo chciwość leszcza jednak duża. Ci co piszą, że będą kupować po 72zl być może kupują już teraz. Tego nie wiemy. Oczywiście płaszczyzna wspólna na północ to oczywiste ale fajnie by AT się sprawdziło. Tylko to też nie jest Biblia.... i wszelkie manipulacje tu są obecne
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Olo [188.146.148.*]
    Zamknięcie bardzo słabe i ta świeca rzeczywiście może wystraszyć.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Gumiś [31.0.78.*]
    Wystarczy spojrzenie na adresy IP i wszystko jasne... hihihi

alicja1992 odpowiada ~Olo

2025-05-15 16:05

IP 188.146.174.*

~Olo odpowiada alicja1992

2025-05-15 17:09

IP 188.146.148.*
    No i jaki wniosek ? Że podobne IP mamy ? Od kiedy na forum ?
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Gumiś [83.175.191.*]
    Odp. Nr 1
    Kabaret dla łączących kropki.
    Odp. Nr 2 https://m.bankier.pl/forum/post/39757429
    Odp. Nr 3
    A jakie to ma znaczenie.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Znawca [37.47.224.*]
    To jest hejter
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Gumiś [31.0.94.*]
    Ubaw
  • Miliony chcą zarabiać... Autor: ~Gumiś [31.0.72.*]
    Ciao ciao ragazzi...!
    na forum spółki IT... tak prymitywne zagrywki, żenułłła. Buahahahaha

To jaką maskę posiadacie na tym adresie - /8 /16??? Czy jeszcze szerzej??? Jeżeli wiesz w ogóle o co pytam :)))))

~CUDAK odpowiada alicja19922025-04-29 16:29IP 188.146.161.*
    Akumulacja? Hmmm...na tym poziomie?
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Gdańszczanin [5.173.145.*]
    Od początku maja buduje się lokalna RGR. Wczoraj był powrót do linii szyi i teraz mocniej na południe. To po mojemu. Scenariusz podobny rysowałem w marcu i było pudło. Może teraz będzie trafniej.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~akak [87.212.184.*]
    Sam w to nie wierzysz ...:)
    Masz rację... na krótszym interwale czasowym widać RGR...szyja: 82.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Gdańszczanin [62.181.160.*]
    Głowa też w postaci RGR.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~NoktoWizor [31.164.142.*]
    Cudak.Skomsumowales juz zyski?Z kielbacha?Czy tylko zrealizowales? Ile tego bylo? Bo jakby na kielbache nie starczylo, to sie zrzucimy?Widac ,ze pracujecie chwilowo nad anatomia? ah ta szyja. Uwazaj szczegolnie na C1.Bo jak ten pyknie..to nie bedziesz ( bedziecie) potrafili ruszac czacha..a to czasami nie do unikniecia
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~Honza [109.196.33.*]
    Jest wychodzi !!!!
    Główkę jiż widać
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~akak [87.212.184.*]
    Przyj, przyj , przyyjjjj !!!! Cudak
    No cóż.....niskie IQ lekko usprawiedliwia ten wpis.
  • Re: Jakie to dziwne... Autor: ~NoktoWizor [84.253.38.*]
    Nie wiem do kogo z tym IQ..ale jezeli do mnie to protestuje.
    Mam na papierze. Bylem tak zwanym krnabrnym uczniem i mialem czesto na pniu z belframi bo komentowalem.
    No ale jak sie ma przyglupa za nauczyciela to az boli.
    Ale, ku wscieklosci wielu z nich po napisaniu ( robili to u nach chyba we wszystkich szkolach) testu na " yntelygencye" podano tylko tych naj.. bum prawie upadlem z wrazenia bylem Nr.1.
    Po drodze do dzis pewnie ostro zglupialem..ale jakies tam okruchy jeszcze sie tla. A wiec wypraszam sobie
[x]
DATAWALK 0,96% 100,96 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.