Wy tu się prześcigacie kto palnie większą głupotą, autor tego wątku już się widzę trochę przestraszył, bo chyba wciągnął te wasze treści na poważnie, a Ancient Farm demo otrzymał właśnie swoją kartę steam. Miesiąc temu developer pisał że w ciągu kilku tygodni będzie wydane demo i w ciągu kilku tygodni wydali kartę steam dema :) Czyli wszystko poprawnie jak to w ulcie zawsze :) A rekomendacja dywidendy będzie pewnie w przyszłym tygodniu, bo spółki rekomendują w maju, a jutro ulg puszcza raport kwartalny. Premiera Crime nie ma tu nic do tego.
Rekomendacja dywidendy będzie jutro, po raporcie kwartalnym. Ewentualnie w przyszłym tygodniu. Wysokość dywidendy wyniesie między 60 a 80 groszy na jedną akcję. To jest moje zdanie, mogę się oczywiście mylić.
Hahahahahahhahahahahahaah twoje wrażenie nikogo nie obchodzi xD
Ile razy można powtarzać że rekomendacja jedyny realny termin po premierze crime, jak będzie wiadomo czy siadło czy nie siadło. Jak siądzie to będzie reko 1 ziko
Ciekawa teoria zobaczymy czy masz rację. Osobiście uważam że premiera crime nie ma tu nic do rzeczy bo dywidenda jest wypłacana za zysk z roku poprzedniego i jej wysokość zależy od wyników ubiegłorocznych. A polityka dywidendowa spółki wyraźnie mówi jaką część zysku mogą przeznaczyć na dywidendę. Gdyby było tak jak mówisz to równie dobrze mogliby ogłosić po premierze drag dealer na konsole.
wydaje mi się że będzie, takie odniosłem wrażenie z ostatnich wypowiedzi pana Prezesa....ale czy 0,71pln to nie wiem Według mnie jak premiera Crime będzie ok, mam na myśli raport po 7 dniach, to możemy zobaczyć 0,71...jak średnio to raczej bym obstawiał 0,50