• Co my tu mamy? Autor: ~NoktoWizor [146.4.5.*]
    2 Dygresje
    Nie wiem jaki fund ,czy moze pare/ paru chlopakow ,chociaz mam ( intuitywne) wrazenie ,ze to BOS wlasciwie juz
    HISTERYCZNIE przy pomocy algorytmow stara sie nie dopuscic do juz wczoraj ustalonej ceny zjazdu na 85.
    Wyskakuja z kapci zeby nie stracic kontroli. Jaka za ty stoii strategia ? nie wiem. Troche zamieszania wprowdzic, zeby leszcz sie czul
    niepewnie? Zeby troche dobrac? W kazdym razie ONI chca dac sygnal do wzrostow i pokazac kto tu rzadzi. Poniewaz
    ulica i tak sie przyglada i nie kupuje widzac takie gierki, nie specjalnie ma im kto zagrozic. Teoretycznie mogliby rowniez Francuzi zagrac w te gre ,zeby jeszcze dobrac.
    Poniewaz jest to tak przejrzyste ( wycofany popyt, ktory tez oni ustawiaja dlatego na symbolizujacych popyt/podaz belkach po
    krotkiej fazie wyczekiwania robia klik i prawie cala belka popytu znika. Prosta i funkcjonujaca sciema)
    raczej nie martwie sie o wzrosty. Nastapia z przesunieciem. Na tym papierze zobaczymy to czesciej.
    Nie zdziwilbym sie , ze wyniki jezeli np. to BOS troche pokrzyzowaly im szyki.

Dygresja 2: Facet od Bosia ,ktory napisal dzis komentarz mial niezlego w..wa . poniewaz przyznac ,ze ich prognozy byly
    ostro nietrafione , boli. Tak troche jeczal, jakby chcial powiedziec " no co ! skad mialem wiedziec, ze rozlicza (a m wolno im lege artis) na raz caly przychod za 3 lata kontraktu w I kwartale.
    W ogole ten tekst jest taki infantylnie rozzloszczony..." nie maja prawa miec dobrych wynikow dopoki my BOS tego nie przepowiemy"

• Re: Co my tu mamy? Autor: ~akak [188.206.110.*]
    Niech sobie spekulują.... ważne żeby skorzystać przy okazji jak już takie jazdy robią.
  • Re: Co my tu mamy? Autor: ~NoktoWizor [146.4.5.*]
    tPS. tylko nie piszcie sprzedaz faktow..o tych faktach nikt nie mial pojecia.
    Gdybym ja byl nimi, nawet gdyby ta owiana tajemnica umowa z EU lezalaby na stole, wlozylbym ja najpierw w uzgodnieniu z kupujacym do szuflady i umowilbym sie na podpisanie i co za tym idzie
    opublikowanie w momencie dla DW dogodnym...nap. ,zeby urabac to reczne sterowanie kursem przez tych chlopcow.
    Dopoki nie ma podpisu nie ma wiadomosci poufnej. Nie musza nic publikowac, chocby mieli zmienic tylko przecinek.
    przyjemnej zabawy..takie dni gdy sie ma mozliwosc obserwowania ( pelnych) arkuszy niesamowicie duzo uczy..jak rozgrywaja nas i innych zawodowcy..swoimi trikami technicznymi trikami..
  • Re: Co my tu mamy? Autor: ~Gumiś [83.175.191.*]
    Teraz idzie gruby temat biznesowo na wiele wiele lat i wielu zainteresowanych rozgrywa swoje. Proste.
  • Re: Co my tu mamy? Autor: ~Tomek [46.112.88.*]
    To również prawda ,i cisza przed KRS .Oj będzie szok
  • Re: Co my tu mamy? Autor: alicja1992 [188.146.174.*]
    BOS za czasów świetności Mercator dawał reko na 50 kilka z tego co pamiętam, a Mercator szybko osiągnął 100zl i tez Rodak pisal, że skąd on mógł wiedzieć że ceny rękawic tak poszybują
  • Re: Co my tu mamy? Autor: ~NoktoWizor [146.4.5.*]
    No i przelozyli wajche :zielona belka jak wiezowiec,czerwona tycityci
    ONI to kontroluja amy..popcorn
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.