Normalna sprawa. Sporo urosło i jest realizacja zysków. Cieszy, że przy małych obrotach - wczoraj były o tej porze prawie dziesięć razy większe. Ludzie trzymają walor.
wczoraj, na koniec dnia było 25 mln obrotu, obecnie mamy ponad 2mln, więc niemożliwym jest, aby wczoraj o 10:30 było 20 mln obrotu, choćby ze względu na fakt, że w ostatnich dwóch godzinach jak kurs się osunął poszło ponad 50k akcji z łącznych 145k.
Ale faktem jest to, że obroty na pewno na tą chwile niższe. Odwołując się do ostatniego szzcytu to 25.03 mieliśmy 116k akcji w obrocie, dzień później na dużej korekcie było to już 194k, zobaczymy jak to dzisiaj się zakończy.
Przy gorących wskaźnikach tutaj jest bliżej do 150 niż 200, specjalisto spod którego kamienia wyszedłeś i gdzie byłeś wcześniej ;) Ale naganiaj na wzrosty , naganiaj
No tak, dzieci powchodziły za kieszonkowe przy kursie około 120 i juz się uważają za starych wyjadaczy na RBW, tragedia. Cofnij się rok, dwa lata to zobaczysz moje wpisy, jestem na RBW od około 50, a ty pod którym kamieniem wtedy siedziałeś? Mając akcje nie muszę codziennie udzielać sie na forum, zresztą i tak robie to rzadko, bo mi szkoda czasu, mam lepsze zajęcia. To jest giełda i kurs może zanurkować na każdy dowolny poziom, wystarczy że ktoś z potężną kasą będzie tego chciał. Rainbow jest skazany na sukces a 500 słownie: pięćset złotych za akcję to możemy zobaczyć juz na koniec 2026 roku, także 20-30 PLN zjazdu nie robi na mnie żadnego wrażenia. Rainbow to moja emerytura. Dobrego dnia i........ bez odbioru
Spod pierwszego kamienia przy 120 spod drugiego przy 135 spod trzeciego przy 144.5 spod czwartego przy 155 i wszystkie decyzję żeby wyjść w tym momencie dały zarobić a teraz się chowam i poczekam przezimuje specjalisto od kursu reinbow
Rainbow ma jeszcze spory potencjał do wzrostów i sprzedaż teraz to głupota. W tym roku będzie jeszcze dobra dywidenda, co kwartał poprawa wyników, przejęcia inwestycje mnóstwo dobrych wiadomości a na następną pandemię świata teraz po prostu nie stać, meteoryty rzadko spadają, chyba że ten meteoryt będzie się nazywał oriesznik ale wtedy wszystko poleci nie tylko rbw.
Ja mimo wszystko poczekam aż burza przejdzie od ostatnich wirazy minął dopiero miesiąc jeszcze dwa jak tramp coś wymysli a nie wiadomo co to na giełdach może być różnie a to ciągnie wszystkie kursy 50 /50 może być dobrze a może być źle wig wysoko sp500 też ja wolę mieć zabezpieczenie niż ryzykować na wzrostach