Spółka do piachu, od kiedy zrobili wał że styczniem,sprzedali mu tanio akcje ,to dla mnie spółka może zbankrutować, aż prezesowi miną zrzeknie?! Pozdrawiam...
To już za duży biznes zeby tak o niej pisać. Błędy każdy popełnia ale wyciągneli mam nadzieje wnioski i teraz zajmują się biznesem jak należy. Jak spółka nie dla Ciebie to nie inwestuj idź na spokojniejsze i bardziej zyskowne spółki. Powodzenia.
Dziękuję za podpowiedź, właśnie tak zrobiłem z kłamcami się nie zadaję, przypomnę jeszcze tylko ,kiedyś mały inwestor zadał pytanie prezesowi cz akcje spadną niżej niż 0.33 ten z uśmiechem zaprzeczył później można było kupić za 0.13 i niżej pozd
Tutaj niedługo może byc 0,13.znowu. Myslicie że nagle drugi kwartał okaże się lepszy ? mało prawdopodobne, bardziej prawdopodobne że może być gorszy. Koszty rosną , ceny nie podniosa bo sieci chętnie nie akceptują nowych cenników.z drugiej strony jak nie EXC to ktoś inny im dostarczy . Zarząd swoje pensje co miesiąc weźmie tylko mali inwestorzy z ulicy nie zarobią.
Na innych spółkach podobna sytuacja z tymi wynagrodzeniami. To ma związek ze skokowym wzrostem płacy minimalnej. Teraz ceny pójdą w górę w sklepach i taki to będzie mieć finał.