• wynagrodzenia Autor: ~geco [46.205.202.*]
    poszaleli z wynagrodzeniami

3 319 800 2 462 180
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Nowozatrudnieni [194.5.12.*]
    Rok temu zatrudniano 81 osób, teraz 85, to robi koszty :) ale czy aż takie w Wangrodzeniach? Ładnie Was łupią.
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Ab [217.173.5.*]
    Spółka do piachu, od kiedy zrobili wał że styczniem,sprzedali mu tanio akcje ,to dla mnie spółka może zbankrutować, aż prezesowi miną zrzeknie?! Pozdrawiam...
  • wynagrodzenia Autor: ~rg [78.30.74.*]
    To już za duży biznes zeby tak o niej pisać. Błędy każdy popełnia ale wyciągneli mam nadzieje wnioski i teraz zajmują się biznesem jak należy. Jak spółka nie dla Ciebie to nie inwestuj idź na spokojniejsze i bardziej zyskowne spółki. Powodzenia.
    Dziękuję za podpowiedź, właśnie tak zrobiłem z kłamcami się nie zadaję, przypomnę jeszcze tylko ,kiedyś mały inwestor zadał pytanie prezesowi cz akcje spadną niżej niż 0.33 ten z uśmiechem zaprzeczył później można było kupić za 0.13 i niżej pozd
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Józef [176.113.200.*]
    Tutaj niedługo może byc 0,13.znowu. Myslicie że nagle drugi kwartał okaże się lepszy ? mało prawdopodobne, bardziej prawdopodobne że może być gorszy. Koszty rosną , ceny nie podniosa bo sieci chętnie nie akceptują nowych cenników.z drugiej strony jak nie EXC to ktoś inny im dostarczy . Zarząd swoje pensje co miesiąc weźmie tylko mali inwestorzy z ulicy nie zarobią.

January,styczn" i prezes sprawę załatwią teraz niedługi zobaczymy może nawet 0.11 za akcje trochę szkoda nadzieja umiera ostatnia .
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Geko [188.146.150.*]
    Mają 2,5 mln zł
    Mogliby się podzielić
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Alojzy [15.220.65.*]
    ale gościu pleciesz.
  • Re: wynagrodzenia Autor: ~Bankier567 [91.94.18.*]
    Na innych spółkach podobna sytuacja z tymi wynagrodzeniami. To ma związek ze skokowym wzrostem płacy minimalnej. Teraz ceny pójdą w górę w sklepach i taki to będzie mieć finał.
[x]
EXCELLENC -6,32% 0,36 2026-05-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.