• Apel Autor: ~Akcjonariusz [31.0.60.*]
    Drodzy Państwo proszę poinformować znajomych, rodzinę jak traktuje nas dobra zmiana. Mam nadzieje ze przyczynimy się że Rafałek nie zostanie prezydentem. Pan Fąfara nie ma za grosz honoru. Natomiast Pan Prezes Energa stracił uznanie w moich oczach. Bardzo się zawiodłem na Panu Sławku. Dziwię się że takiej osobie jak Pan nie zależy bardziej na dobrej reputacji. Wydaje mi się że ta cała akcje z akcjonariuszami energia do której dopuścił się PiS wykorzystał Pan tylko na swoje cele aby zostać prezes naszej perełki z pomorza. Szkoda że zapomniał Pan o nas.
  • Re: Apel Autor: ~wkurzony [5.173.64.*]
    Za 2 lata Obajtek skupi resztówkę akcji od drobnych i pogoni układ Gdański likwidując ENERGA S.A. Teraz tylko dzięki nam drobnym ta firma funkcjonuje jako odrębny byt. Już mi się znudziło być obrońcą samodzielnej Gdańskiej firmy. Nie będzie się Prezes ENERGA S.A. woził na moich akcjach nie dając mi w zamian nawet nędznej dywidendy.
  • Re: Apel Autor: ~tor [91.94.117.*]
    jeszcze zaatakujcie sprzataczki w tych firmach -przeciez to sa zwykli figuranci ktorych cel to utrzymac sie na dobrze platnych stanowiskach No jeszcze cos tam bekną na kwantowych konferencjach zeby deb... mogli analizowac Kurs natomiast blokuje duza podaz akcji ze strony ciemnego ukladu prosze juz ponad 60k
  • Re: Apel Autor: ~darek [79.185.212.*]
    Dnia 2025-05-13 o godz. 11:53 ~wkurzony napisał(a):
    > Za 2 lata Obajtek skupi resztówkę akcji od drobnych i pogoni układ Gdański likwidując ENERGA S.A. Teraz tylko dzięki nam drobnym ta firma funkcjonuje jako odrębny byt. Już mi się znudziło być obrońcą samodzielnej Gdańskiej firmy. Nie będzie się Prezes ENERGA S.A. woził na moich akcjach nie dając mi w zamian nawet nędznej dywidendy.

za 2 lata to Obajtek będzie na początku odsiadki wraz z towarzyszami,dlatego tak ważne są te wybory,dlatego też takie wycie w pisie,bo,kto ich ułaskawi
  • Re: Apel Autor: ~tor [91.94.117.*]
    Pamietaj darek jak duze aktywa zostały wyprowadzone sama tylko szwajcarska sprawa to 1,6 mld zł a mondrosc ludowa mowi ze sadzaja tylko tego co ukradł rower a juztego co kradł rowery wagonami niekoniecznie Zapewne mozemy miec do czynienia z ponadpartyjnymi układami ale to zobaczymy np. ciagle brak zawiadomienia do prokuratury za przepłacenie przy zakupie oze
    to prawda,za przekręcone miliardy ciężko jest kogoś wsadzic,bo trudno zakładać,że robili to na rympał,mają kasęna najlepszychprawników itd,dlatego należy wsadzać za łatwe do udowodnienia tematy,takich tez nie brakuje,chodzi o nieuchronność kary,wtedy następcy będą sie co nie co miarkować,brać "łyżeczką" nie "chochlą",bo,że będą, to oczywiste
  • Re: Apel Autor: ~wkurzony [5.173.64.*]
    Drogi Darku nikogo nie wsadzą - nie bądź dzieciakiem. Obajtek wróci i posprząta układ Gdański tak jak to zrobił z Lotosem. A jak Rafałek przegra wybory (a jest na dobrej drodze) to wybory parlamentarne mogą być szybciej. Pamiętasz 2004 r. jak PSL wyszedł z koalicji.
  • Re: Apel Autor: ~czarny [185.13.185.*]
    Jestem z Tobą. Jak nieudaczniki nie potrafią nawet przywrócić Energii do indeksów to przyjdzie PiS i dokończy co zaczął. Donald się sam o to prosi. Ma władzę to nic nie robi, a potem będzie płacz jak z Lotosem.
  • Re: Apel Autor: ~Finansista [31.22.162.*]
    Zaraz Darek się odezwie i będzie bronił, żeby nie karać trzaskowskiego przy urnach. To jest oczywiste, że przedstawiciel market makera GG trzęsie się ze strachu. Nie dość, że stracili kupę akcji na zbicie kursu poniżej linii wsparcia wieloletniego trendu wzrostowego to jeszcze stracą swojego kandydata na prezydenta i to wszystko za pieniądze i na zlecenie Orlenu. Niech się tylko Tusk dowie :)))) Nie chciałbym być w skórze zarządzających GG.
  • Re: Apel Autor: ~Finansista [83.223.248.*]
    Wzrosty na Energi zaczną się za dwa tygodnie czyli po wyborach o czym piszę od dwóch miesięcy. GG zaryzykowało utratę akcji i głosów by wyrwać z waszych gardeł jeszcze kilka akcji Energa. To się nazywa chciwość i jak wiemy prawie nigdy nie popłaca.
  • Re: Apel Autor: ~Finansista [83.223.248.*]
    Teraz już wiemy dlaczego GG postanowiło samemu sobie sprzedać dzisiaj pakiecik akcji. By narysować długi górny dzienny cień na obrotach.
    popraw mnie jeżeli się mylę,jesteś tutaj od 3 lat i cały czas na "haju'-nie szkoda Ci zdrowia?
  • Re: Apel Autor: ~Finansista [31.22.162.*]
    Nie, nie mylisz się. Jestem tu od 6 zł i nie wyrwiesz mi ani jednej akcji? Mnie nie interesuje 200% Ja jestem tutaj dla idei. Trzy lata zjęło mi zgłębienie waszych struktur i niecnych praktyk giełdowych. Wiem kto pociąga za sznurki. Satysfakcje daje mi obnażanie waszego nieudolnego działania i tego, że nie potraficie mnie skutecznie przestraszyć.
  • Re: Apel Autor: ~czarny [185.13.185.*]
    Ale czemu zakładasz, że po wyborach dopiero? Obecny prezydent blokuje wzrosty czy co??? Jakoś inne mogą rosnąć pod dobre wyniki Enei, Tauronu i inne wieści już teraz, a tutaj wiecznie jakieś obiecanki, że już, że prawie, że tylko i będzie dobrze.
  • Re: Apel Autor: ~Finansista [83.223.250.*]
    Wszystko wskazuje na to, że chcą urwać jeszcze akcji. Pokazać, że nie zależy im na akcjonariuszach Energi nawet jako wyborcach. Po prostu stare metody KGB i STASI w upokarzaniu, nie ma czemu się dziwić. Ale w środku, na każdy mój wpis drżą bo wiedzą, że czasu nie mają a ja mam, pod dostatkiem :)))
[x]
ENERGA -0,69% 14,38 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.