DNO uformowane ===== >>>>>> wyniki coraz LEPSZE =======>>> idzie ODBICIE
straty sie drastycznie zmniejszyly i juz jestesmy niedaleko progu rentownosci wiec pora zbierac kiedy kurs jest na DNIE bo jak juz pokaza lepsze wyniki za np. 2-3 kwartaly to kurs bedzie min 100% wyzej jak nie 200%.
W jednym masz rację, dno uformowane. Ale z tymi coraz lepszymi wynikami i odbiciem to tylko w powieściach Lema. Absolutnie brak w grupie nowych umów, które by zabezpieczyły wartość, ekipa rządząca ta sama która do tego doprowadziła, wolumen żaden, raporty jeden lepszy od drugiego. Przecież to wszystko trzyma się dzięki ślinie i taśmie klejącej. Według mnie szansa na jakiekolwiek odbicie tutaj będzie wtedy jeśli ktoś zrobi porządek w zarządzie, przeprowadzi restrukturyzację, ale z głową a nie to "coś" co było przez ostatnie 2 lata i da kopa.
Jak czytam, że spółka usługowa której koszty składają się z pensji jest zadowolona z siebie bo jest blisko progu rentowności, czytaj: od prawie trzech lat ponosi ciągle straty to jest dla mnie absolutnie jasne, że zarządzają nią osoby niekompetentne, które wydłużają jej żywot głównie ze względu na to, że im dłużej ona żyje tym dłużej mogą pobierać wynagrodzenia.
Dnia 2025-05-20 o godz. 11:41 ~Potatoface napisał(a): > Jak czytam, że spółka usługowa której koszty składają się z pensji jest zadowolona z siebie bo jest blisko progu rentowności, czytaj: od prawie trzech lat ponosi ciągle straty to jest dla mnie absolutnie jasne, że zarządzają nią osoby niekompetentne, które wydłużają jej żywot głównie ze względu na to, że im dłużej ona żyje tym dłużej mogą pobierać wynagrodzenia.
Fakt
Muszą powtórzyć trzy razy z rzędu podobne wyniki, wtedy obecna cena akcji jest warta zakupu.
Wiesz, nie chodzi o 3 razy z rzedu, ale żebyś choć raz przez te lata pokazała rosnący trend zyskowny. Zrezygnowali ze wszystkich produktów, nie mają inwestycji, nie mają produkcji w toku, tracą na podstawowej działalności.