Musi być up, test już był czekamy na wyniki. Spółki ze stratami lepiej stoją a tutaj cały czas plus i też stoimy. Coś jest na rzeczy 30gr minimum powinno być
Bo nasza giełda to głównie spekulacja. Na niczym tu lepiej nie zarobisz niż na spekulacji. Na GPW jest dużo zdrowych spółek, które liczą się w rzeczywistej gospodarce i ich kursy stoją nieraz miesiącami a i latami bez większych zmian, a na tapecie inwestorów są jakieś wydmuszki/bankruty albo kilka "spółek-wybrańców", które mają już taki C/Z i C/WK, że to są po prostu bańki.
Trzeba liczyć na dobre wyniki w najbliższym czasie i na to, że spekuła się zainteresuje papierem i trochę ten kurs wywinduje. Jeśli nie to choćby, że paru inwestorów uzna tak jak my - że to zdrowa spółka, która zasługuje na uwagę i kapitał. Rzecz w tym, że na GPW kapitału (szczególnie krajowego) jest tak naprawdę mało. To zresztą jest jeden z powodów dla których jest tak mało debiutów - bardziej opłaca się (finansowo i organizacyjnie) iść do banków lub szukać inwestora poza rynkiem kapitałowym.
Sprzedałeś to teraz sobie poobserwuj i nie musisz już tu nigdy zaglądać twoja sprawa,twój wybór nam na pewno nie będzie żal że oddałeś swoje akcje zwłaszcza w takim momencie.
Tak tak byłem tutaj przez 5 lat, i twoje teksty sa takie same,.jedynie co podbitka pod 30gr. Zjazd do 14gr, wszystko tutaj przeżyłem, więc panowie czarujcie innych teraz tym co tu nie będzie i kiedy. Zaluje tylko jedno ze wtedy sprzedałem Lubawę i wszedłem całym kapitałem tutaj :( i serio ludzie nie pisze tego aby wam szkodzić tylko mam porostu dość tej spółki bo tu wegetacja jeśli ktoś chętny kolka kręcić po 2gr to dobra spolka ja oczekiwałem wzrostu krok po kroku aby z co msc była perspektywa niestety tak jak mówię jak na kolka firma ok. Ale nic wiecej.
Ja tu nie jestem od 5 lat ale mniejsza o większość. Wchodziłem to WK była 0,11 teraz jest o,19 a po raporcie może już 0,2 więc ja zmiany widzę a kurs jak to kurs każdy widzi.